Ce note a luat iubita lui Liviu Vârciu la BAC. ”Pe vremea când nu aveam...”

Data publicării:

Iubita lui Liviu Vârciu a dezvăluit ce note a luat la bacalaureat.

Zilele acestea, elevii claselor a 12-a au susținut unul dintre cele mai importante examene din viața lor, bacalaureatul. Și, ca în fiecare an, acesta a fost un moment de nostalgie și pentru vedetele din showbiz-ul românesc, care și-au amintit cu drag despre acea perioadă. Printre ele, se numără și iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, care și-a făcut public rezultatul final pe care l-a obținut la acest examen. De asemenea, frumoasa parteneră a îndrăgitului prezentator TV a ținut să precizeze că, pe vremea aceea, tehnologia era mult ma scăzută, iar cărțile erau principala sursă de documentare. Cu toate acestea, Anda Călin se mândrește cu o medie totală de 9,55.

”Acum 13 ani, aminitri.. Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți.”, a fost textul scris de Anca Călin pe instastory.

Cum decurge relația dintre Liviu Vârciu și Anca Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi pasul cel mare. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, în urmă cu puțin timp, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Liviu Vârciu recunoaște faptul că este o persoană dificilă într-o relație

Vedeta a mai mărturisit și faptul că Anda este cea care lasă mai mult de la ea în relația celor doi, pentru că el nu este dispus să facă niciun tip de compromis. De asemenea, acesta recunoaște faptul că certurile sunt și ele la ordinea zilei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a mai spus Liviu Vârciu.

Prezentatorul TV nu își recunoaște niciodată vina, într-o ceartă

Mai mult, chiar dacă greșește, Liviu Vârciu nu este dispus să facă primul pas spre împăcare, așteptând tot ca iubita lui să ia atitudine. Cu toate acestea, vedeta spune că niciodată nu a fost vorba de despărțire în relația lor.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat prezentatorul TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel