Simona Gherghe, după tragedia de la Crevedia: „Am o poveste similară în Grecia. NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost rănit”

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Gherghe, captură video YouTube
Descriere foto: Simona Gherghe, captură video YouTube

Simona Gherghe a povestit un episod aemănător cu cel care a avut loc sâmbătă seara în Crevedia, când o stație GPL a explodat. 


Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, au fost 58 de răniţi.

Două explozii au avut loc, sâmbătă seară, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

Primele opt victime au fost după prima explozie, dintre care o persoană decedată în urma unui infarct, fără arsuri, şi şapte persoane rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 4 cu arsuri transportate la Spitalul "Bagdasar-Arseni"), precizează reprezentanţii MAI, duminică, într-un comunicat de presă.

Alte 50 de victime au suferit după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgovişte, 47 persoane la unităţi sanitare din municipiul Bucureşti, cu arsuri şi traumatisme.

Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi).


Simona Gherghe spune că a fost martora unui incident aproape similar, însă cu o finalitate diferită. 

 

„Pe 17 august, am o poveste similara in Grecia, pe autostrada Corinth-Atena. Un camion cu gaz lichefiat a luat foc, exista pericol imens de explozie. M-am gandit instant la Mihailesti. Eram la stiri atunci… Ce au facut grecii? Au evacuat de la km 39, pana la km 57!!! Pe o raza de 18 km!!!

Inclusiv drumul vechi! Am stat peste 8 ore in trafic, o grecoaica ne-a exlicat ce stia de la radio si sfatul autoritatilor sa tragem pe dreapta. Sa nu inaintam. Nici nu se putea, de altfel. Blocasera inclusiv drumul vechi. Politistii, extrem de calmi, ofereau toate informatiile. Am stat 8 ore in trafic, pe 40 se grade, cu doi copii in masina. Am pierdut avionul.

Dar… NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost ranit! Pentru ca au avut proceduri si au facut evacuare ca la carte. Au redeschis autostrada dupa vreo 9 ore. N-am auzit pe nimeni sa alerge sa vada focul. Sa se buluceasca. Sa se revolte.Toti au inteles”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Doldurea, primarul din Caracal: Fiul meu nu era asociat cu Borcea la firma de GPL. Îmi voi sprijini băiatul. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel