Doldurea, primarul din Caracal: Fiul meu nu era asociat cu Borcea la firma de GPL. Îmi voi sprijini băiatul. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa

Data publicării:
Explozie Crevedia / Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Descriere foto: Explozie Crevedia / Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnaliștii DC News l-au contactat pe Ion Doldurea, primarul din Caracal, pentru a-l întreba dacă fiul său era asociat cu Cristi Borcea la firma de GPL unde s-a produs explozia din Crevedia.

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia aparține fiului primarului din Caracal. Jurnaliștii DC News au discutat cu Ion Doldurea, primarul din Caracal, despre acest subiect.

„Fiul meu nu este asociat cu niciun Cristi Borcea. N-a fost niciodată asociat cu el. Are un asociat pe nume Cosmin Stângă. Sunt doi tineri care lucrează pe cont propriu de 15-20 de ani. Eu sunt ieșit din această afacere cu gazul de vreo cinci-șase ani. Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție. Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul”, a declarat pentru DC News  Ion Doldurea, primarul din Caracal.

 

Vezi continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel