Simona Gherghe, de urgență la spital, în vacanță. Diagnosticul dur primit de la medici

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Gherghe a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, după ce s-a accidentat în vacanță.

Necazurile par că se țin lanț de familia Simonei Gherghe. De Crăciun, fiica vedetei, Ana, a fost confirmată cu gripă, având mai multe simptome neplăcute, precum este febra. Prezentatoarea și-a dorit din toată inima ca fetița să se facă bine, pentru a pleca cu toții într-o vacanță binemeritată la schi, ceea ce s-a întâmplat. Însă, din nefericire, de data aceasta, Simona a fost cea care a avut parte de un incident extrem de neplăcut, care i-a întrerupt relaxarea și starea de bine. În cazul acesteia nu este vorba despre gripă, ci despre o fractură la coaste. Așadar, vedeta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, unde a primit și acest diagnostic, după ce, cel mai probabil, aceasta s-a accidentat chiar pe pârtia de schi, deși până acum nu a oferit informații suplimentare. Cert este că vedeta nu va mai putea schia în următoarele zile.

„Se mai întâmplă și de astea”, a scris Simona Gherghe, vizibil afectată, pe rețelele de socializare.

Citește și: Momente grele pentru Simona Gherghe: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”. Ce a pățit prezentatoarea

 

Fiica Simonei Gherghe, confirmată cu gripă

În urmă cu doar cu doar câteva zile, Simona Gherghe a avut parte de un alt necaz. Fiica vedetei, Ana, a fost confirmată cu gripa de sezon, lucru care i-a stricat vedei toate sărbătorile. Cea mică a început să se simtă rău deodată, febra numărându-se printre simptome. 

”S-a bifat și o gripă… Ana, mai exact. Ana e puțin răcită. A făcut febră aseară, așa că azi stă acasă. A făcut deja un experiment (…) Apoi, a pus murături cu mamaie. De fapt, s-a supărat că a lipsit azi de la grădi, tocmai că azi puneau murături acolo.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.


Pe atunci, Simona Gherghe se ruga ca ceilalți membri din familie să nu fie diagnosticați și ei cu acel virus, pentru a putea pleca liniștiți în vacanță. Acest lucru s-a întâmplat, însă, din nefericire, celebra prezentatoare a avut parte de alt incident neplăcut.

„Situația e așa: Ana este bine, nu are o formă dificilă. Azi-noapte nu a mai făcut febră. E vioaie, mănâncă, sper să scape repede. Noi, ceilalți, suntem bine. Niciun simptom. Și mă rog să rămânem așa, ca să putem pleca în vacanță.”, a fost descrierea pe care a folosit-o Simona Gherghe în dreptul imaginii emoționante.

Te poate interesa și: Horia Brenciu, cu masca de oxigen pe față: „M-a prins, nenorocita”. Ce s-a întâmplat cu artistul

 

Vedeta s-a confruntat și ea recent cu probleme de sănătate

În urmă cu doar o lună de zile, Simona Gherghe s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate, care par să nu-i mai dea pace vedetei. Aceasta avea o durere în gât care persista deja de câteva zile și pe care nu reușea să o vindece nicicum. După mai multe tratamente, Simona Gherghe a apelat și pe atunci la sfatul medicului specialist, pentru a primi diagnosticul corect.

„Vă întrebam, ieri, ce recomandări aveți voi pentru răgușeala și durerea de gât. Am primit o mulțime de sugestii, cum ar fi ridiche neagră cu miere, lapte fierbinte cu ou, gargară cu saramură, multe denumiri de pastile, dar și îndemnul să merg la doctor. Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine. Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele asta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav. De aceea, tratamentul trebuie personalizat, în funcție de diagnostic. Doar MEDICII ne pot spune exact ce avem, ce să facem și ce să luam. Automedicația, administrarea de tratamente după ureche pot face mult rău, iar apoi e mai greu să reparăm… Ce am făcut eu? M-am programat la spital, acolo unde este medicul ORL-ist al familiei. Ea ne tratează copiii de nenumăratele viroze și amigdalite, dar și pe noi, adulții. Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am și mi-a recomandat tratamentul corect. Pentru că atunci când știi ce ai, știi ce ai de făcut!”, a scris Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel