Simona Gherghe, ajunsă în culmea disperării. Problemele de sănătate se țin lanț de familia vedetei

Data publicării:

Simona Gherghe a dezvăluit faptul că fiul său se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Simona Gherghe trece printr-o perioadă destul de grea. Problemele de sănătate par să nu îi mai dea pace prezentatoarei, care este într-o continuă luptă cu virușii sau cu alte simptome neplăcute. Așadar, nici nu s-a întors bine de pe pârtia de schi, acolo unde vedeta a suferit un accident și și-a rupt coasta, că băiețelul acesteia se confruntă cu noi probleme de sănătate. Se pare că Vlad a contactat o răceală chiar din prima zi în care s-a reîntors la grădiniță. Acum, băiețelul se confruntă cu o tuse severă, a dezvăluit prezentatoarea, vizibil copleșită de griji. 

„A mers o zi la grădiniță, o zi și tuse, tuse, tuse. Cât am stat la munte, a fost totul perfect. Deși erau afară, în frig, 5, 6, 7 ore pe zi. A fost suficient o zi, în colectivitate, ca să capete tusea asta.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România

 

Simona Gherghe, accident pe pârtia de schi

Simona Gherghe și familia sa au fost plecați până de curând într-o vacanță de vis. Toți cei patru membri și-au pus schiurile în picioare și s-au hotărât să profite din plin de zăpadă și de acest sport minunat pe care iarna îl oferă. Totuși, ceea ce trebuia să fie vacanța visurilor, s-a transformat într-un coșmar. Vedeta a fost victima unui accident banal, care s-a lăsat însă cu urmări grave.

”Am lăsat copiii la școala de ski și eu stau pe margine, pentru că așa cum v-am zis: mi-am rupt o coastă și de aceea port acest corset, doare foarte, foarte rău.

Ideea este că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici nu am căzut de pe ski-uri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală.”, a spus prezentatoarea recent pe rețelele de socializare. 

Citește și: Momente grele pentru Simona Gherghe: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”. Ce a pățit prezentatoarea

„Am o fractură la coasta cu numărul nouă”

Dacă în primă fază, Simona Gherghe nu a dat importanță accidentul și s-a urcat înapoi pe schiuri, durerea a fost mult pra mare, iar prezentatoarea s-a dus de urgență la spital, unde a aflat diagnosticul crunt. 

„Culmea este că m-am ridicat, am stat un pic, am respirat, am mai făcut o tură pe ski-uri și abia apoi m-au luat durerile foarte tare și a trebuit să mergem până la spital.

Mi-au făcut o radiografie și au constat că am o fractură la coasta cu numărul nouă. Faza cu fracturile de coaste este că nu prea ai ce să faci, în sensul că trebuie să aștepți să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice ca să mai taie puțin din durere, dar nu vreți să știți: dacă râd mai tare, dacă tușesc, dacă strănut este absolut îngrozitor, e ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit. Este foarte greu și noaptea la somn pentru că trebuie să stau într-o anumită poziție, nu am voie să fac mișcări stânga-dreaptă pentru că, cam o lună ar dura vindecarea”, a spus Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel