Simona Gherghe a ajuns cu fetița ei la spital, în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat cu micuța: „După teste și consultații, am găsit...”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a ajuns cu fetița ei la medic. Prezentatoarea TV se află în vacanță, în Grecia.

Simona Gherghe a plecat în vacanță alături de familie, după terminarea celui de-al cincilea sezon „Mireasa', prezentatoarea de la Antena 1. Vedeta a împărtășit cu fanii fotografii câteva fotografii din Grecia. Printre momentele frumoase, din nefericire, Simona Gherghe a ajuns cu fiica sa la medic, după ce a acuzat mai multe stări de rău.

Simona Gherghe a ajuns cu fiica ei la medic

Vedeta a susținut că fiica sa, Ana, s-a confruntat cu un episod de febră, așa că a hotărât să apeleze la ajutorul medicilor. După mai multe investigații, medicii din Grecia au anunșat-o pe vedetă că fiica sa suferă de amigdalită. Din fericire, acum starea micuței este una bună.

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră', a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

„Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii. Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capăt. E așa simplu, uneori', a adăugat aceasta.

Simona Gherghe: „Vreme de conectare sufletească și de iubire'

„Sunt, deja, în vacanță când scriu rândurile acestea. S-a mai dus un sezon. Lung, intens, cu bune, cu rele, cu două episoade de covid (cum aș putea să nu-mi amintesc?). Mai bine de o lună n-o sa ne vedem la televizor, dar voi fi aici. Și când o sa fiu offline, să știți că voi fi cu ai mei, în vacanță sau acasă. Vreme de conectare sufletească și de iubire! Vă mulțumesc pentru că sunteți aici, cu mine, zi de zi!', a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Care este cel mai mare complex al Simonei Gherghe

Chiar dacă pe sticlă, în fața fanilor ei, afișează o imagine perfectă, vedeta a dezvăluit în mediul online faptul că și ea, la rândul ei, s-a confruntat cu complexele. Extrem de deschisă cu comunitatea pe care a reușit să o strângă până acum pe Instagram, aceasta le-a mărturisit fanilor care este cel mai mare complex, pe care îl are de foarte mult timp. Simona Gherghe nu poate scăpa de el, ci a trebuit să învețe cum să-l acopere, astfel încât să nu mai fie atât de proeminent.

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse care să mă ajute să le acopere, fie că e vorba de machiaj sau creme minune. Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

Citește și: Papanași moldovenești cu brânză de vacă. Rețeta Simonei Gherghe

Simona Gherghe, mesaj neașteptat în mediul online: ”Sunt terminată”. Are legătură cu copiii ei

Anamaria Prodan, reacție acidă după ce judecătorii au decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor: „Pentru mine e mort și îngropat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel