Anamaria Prodan, reacție acidă după ce judecătorii au decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor: „Pentru mine e mort și îngropat”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram/ Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram/ Laurențiu Reghecampf, Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit după ce Tribunalul a decis ca Luarențiu Reghecampf  să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, Bebeto.

Anamaria Prodan a avut o reacție acidă, după ce Tribunalul Ilfov a decis să scadă pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să o plătească pentru fiul lor, Bebeto. Astfel, judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească 2000 de euro lunar.

Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care antrenorul a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare, scrie click.ro.

Potrvit judecătorilor, Anamaria Prodan e acum obligată să-i plătească lui Reghe și cheltuielile cu avocatul. 

Anamaria Prodan: „Mă lasă rece tot ce face”

Anamaria Prodan a avut o reacție acidă în legătură cu decizia luată de Tribunal.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate', a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan: „Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune'

Cu toate astea, Anamaria Prodan a precizat că ea își îndeamnă copiii să țină legătura cu tatăl lor, însă pentru ea Laurențiu Reghecampf nu mai există.

„(…) Nu cu mine pune lumea video penibile (…). Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele, a adăugat ea.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a fost acasă la Anamaria Prodan: ”A stat 15 minute”. Despre ce au discutat cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel