Silviu Prigoană, primele declarații după ce a fost acuzat de Adriana Bahmuțeanu că ar fi fost violent cu copiii săi: „Ce a făcut ea e alienare” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Silviu Prigoană ne-a acordat un interviu prin care răspunde declarațiilor șocante din partea fostei soții.

Silviu Prigoană a oferit primele informații în legătură cu acuzațiile făcute de fosta lui soție în privința unor violențe pe care le-ar fi săvârșit față de cei doi copii ai lor, Eduard și Maximus. Declarațiile Adrianei Bahmuțeanu au venit pe fondul vacanței din SUA, când a mers cu George Restivan și copiii ei să viziteze țara de peste Ocean. Cu această ocazie, Adriana Bahmuțeanu susține că, fiul cel mic, Eduard, i-ar fi mărturisit că Silviu Prigoană ar avea un comportament agresiv față de acesta, iar în așa-zisele declarații sunt menționate „violențe fizice și verbale” din partea tatălui lor. Eduard, fiind la Adriana Bahmuțeanu în prezent, ar refuza să meargă la școală din frica de a nu fi „răpit” de Silviu Prigoană, susține Adriana Bahmuțeanu. În acest context, am luat legătura cu tatăl copiilor pentru a încerca să clarificăm situația. Mai multe informații despre începutul scandalului puteți afla și aici.

Spectacola: Cum comentați acuzațiile Adrianei Bahmuțeanu la adresa violențelor verbale și fizice față de copiii dumneavoastră?

„Orice afirmație trebuie să vină cu niște probe, vreau să văd probleme cu abuzurile respective. Să spună așa copilul pe gură se numește „alienare”. Deci ce a făcut ea e alienare, adică a luat copilul și a zis „Uite o ciocolată și spune așa: Că te-a bătut tac-tu”. A făcut un interviu cu copilul, deci mama ia un interviu copilului dacă vă puteți imagina. În interviul respectiv spune că a fost agresat verbal sub toate formele. Cuvintele respective nu au fost folosite în casa mea niciodată. Deci nu s-au folosit. Deci cuvântul „batoză”, de exemplu, sau „balenă”, e prima oara când am auzit asemenea afirmații. Sau că l-aș fi dat cu capul de colțurile biroului. Toate colțurile din casă sunt rotunde. Sunt multe afirmații care trebuie probate.”, ne-a spus Silviu Prigoană.

Prigoană susține că Adriana Bahmuțeanu „tortura” copiii

Mai mult, în apărarea sa, Silviu Prigoană ne-a pus la dispoziție o serie de filmulețe și înregistrări din urmă cu șase ani, în care apar Adriana și fiul cel mic,  pe care omul de afaceri susține că le-a prezentat deja în instanță atunci când s-a dezbătut custodia copiilor.  Acesta spune că, de fapt, Adriana Bahmuțeanu ar fi cea care „tortura” copiii și neagă toate acuzațiile aduse de fosta sa soție. 

„Știți cum au ajuns copiii la mine? În baza unor probe unde copiii au fost torturați. Copiii mei au fost legați de mâini și de picioare și bătuți cu cureaua. Așa au ajuns copiii la mine acum șase ani, prin prisma instanței care mi i-a încredințat împreună cu protecția copilului Sector 5 , Secotr 3, cu școala unde îi aducem acolo. Au făcut corp comun toți, am zis că nu se mai poate. Totul a culminat cu tortura copiilor. Au ajuns în baza unor probe audio-video. Bun, acum vreau probe audio-video de la ea că copilul a fost torturat. Mă miră și mai tare că în ultimii cinci ani cât au fost copiii la mine nu a fost nicio problemă semnalată. ” ne-a mai zis bărbatul.

 

„A zis să facă ceva gâlceavă ca să facă puțină audiență”

Spectacola: Dacă respingeți în totalitate afirmațiile Adrianei Bahmuțeanu, care intuiți că ar fi motivul pentru care a ieșit în față cu aceste declarații?

„Nu intuiesc, sunt cu siguranță convins că a stat într-un con de umbră, nu a mai făcut rating. Emisiunile de pe online, unde face live, au două sau trei sute de vizualizări, alea făcute de neamuri probabil. Și a zis să facă ceva gâlceavă ca să facă puțină audiență. De data asta s-a păcălit. Ca data trecută când a făcut gâlceavă și, nu că i-am cerut eu, mi i-a încredințat instanța ca urmare a probelor depuse la dosar, ca urmare a rapoartelor făcute de protecția copilului, ca urmare a documentelor depuse de școală la momentul respectiv. Deci eu nu m-am luptat să-mi „răpesc” copiii. Ea acum spune că nu duce copilul la școală că îl răpesc. Eu, de când duc copiii la școală, nu i-am dus eu personal, i-a dus altcineva în numele meu. Nici nu îi iau. ”, ne-a răspuns Silviu Prigoană.

Ce urmează să facă Silviu Prigoană în urma scandalului reaprins dintre el și Adriana Bahmuțeanu

Spectacola: Ce aveți de gând să faceți în continuare? Cum veți proceda având în vedere contextul?

„Voi face plângere la protecția copilului Sector 3, Sector 5, la Parchet am depus plângere penală pentru că a încălcat două hotărâri judecătorești definitive. Una e cu adusul copilului acasă, la domiciliu, și interzicerea accesului copilului la educație, sunt infracțiuni prevăzute de Codul penal. Deci ea trebuia să ducă azi copilul la școală indiferent de situație. Dar, ea nu poate să ducă copilul la școală că ea nu se trezește la șase jumătate să îl pregătească. Ei se trezesc la 11 sau 12, au alt fus orar. în 2022, ea nu a venit să ia copiii de la școală, am dovezi. ”, a mai spus bărbatul. Și în această etapă a interviului, Silviu Prigoană ne-a furnizat o serie de filmulețe cu copiii săi care stau în fața școlii, despre care acesta susține că ar fi fost realizat în timp ce băieții o așteptau Adriana Bahmuțeanu să îi ia de la școală, în repetate rânduri.

Spectacola: Vă simțiți intimidat de faptul că Adriana Bahmuțeanu a făcut un apel la ministrul justiției, doamna Alina Gorghiu?

„Doamne ferește! Ce treabă are un ministru al justiției cu legislația României. Cum ar putea să influențeze un ministru al justiției sau presa sau oricine o hotărâre a unui judecător care a luat o decizie? Nu există așa ceva, eu nu mă simt intimidat de nimeni și de nimic. ” ne-a mai transmis Silviu Prigoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel