Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce fiul său ar fi fugit de acasă, de la Silviu Prigoană, după violențe repetate: „A zis că îl bate spre binele lui”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Xtra Night Show
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Xtra Night Show

Adriana Bahmuțeanu este în plin scandal cu Silviu Prigoană. Bărbatul este acuzat public de violențe inimaginabile față de copiii săi.
„Mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă”.

Un nou scandal a împânzit presa showbiz-ului din România. În urmă cu câteva momente, Adriana Bahmuțeanu a pășit în lumina reflectoarelor și a spus publicului că fiul ei ar fi fugit de acasă, de la domiciliul tatălui său. Motivul pentru care Eduard, fiul cel mic, ar fi fugit este că Silviu Prigoană a avut un comportament agresiv, în repetate rânduri, față de cei doi băieți ai lor. Mai departe, Adriana Bahmuțeanu a admis că fiul său, Eduard, i-a mărturisit comportamentele de care are parte încă din vacanța din America, acolo unde au mers cu George Restivan. 

Eduard vrea să stea în fața judecătorilor să le povesteacă personal ororile la care ar fi supus

Cu toate acestea, copilul refuză să meargă la școală de frica tatălui, iar primele semne că situația nu e în regulă au apărut încă din pandemie, atunci când Eduard i-a spus mamei sale că Silviu Prigoană este foarte nervos și are ieșiri agresive, dar fără a da foarte multe explicații.

„Am vrut să mă înțeleg amiabil cu fostul soț și chiar am vorbit cu avocata dânsului să facem un acord notarial prin care fiul nostru, Eduard, să poată locui la domiciliul meu. Din păcate, fostul meu soț, după ce inițial a fost de acord, a refuzat să mai facem acest notarial. Am fost obligată de situație să depun ordonanță de urgență la tribunal și aștept de două săptămâni un termen, deși legea spune că aceste cazuri cu minori se judecă cu celeritate, adică la urgență. Pe această cale fac un apel la ministra Alina Gheorghiu, Ministrul Justiției. Știu că și dânsa are doi copii și vreau să o întreb ce ar face și cum mă apără pe mine Statul român și pe copilul meu.

Copilul meu este expus agresiunilor din partea tatălui în mod repetat. Domiciliul ambilor copii s-a schimbat și am fost de acord cu asta, că renunțasem la judecată. În decembrie 2019 a ieșit hotărârea prin care ambii copii au schimbat domiciliul de la mine la fostul meu soț. Custodia a rămas comună, deși în tot acest timp nu am discutat decât prin notificări sau avocați.

Mi-a trimis sporadic ce se întâmplă la școală cu ei, în timpul pandemiei nu am avut acces să-mi văd copiii, a fost ruptă legătura firească, naturală cu copiii mei. Am sesizat în timpul pandemiei DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) care a monitorizat programul de vizită care nu se respecta și mi-au spus doamnele de acolo să mă adresez instanțelor de judecată. S-a terminat această pandemie, iar în timp ce fostul meu soț a fost de acord să petrecem o vacanță împreună, eu și copiii am plecat în America, iar fiul meu cel mic a început să-mi povestească ororile la care a fost supus de tatăl lui și că nu mai vrea să stea cu el, ci să vină la mine. În plus, față de aceste lucruri, chiar a dorit în mod expres să meargă la autorități să povestească tot ce s-a întâmplat, inclsuiv să meargă în fața judecătorului să povestească tot ce s-a întâmplat.”, a precizat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Stenograme cu mărturiile lui Eduard, fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Potrivit Cancan, Adriana Bahmuțeanu l-a filamt pe fiul cel mic în timp ce povestea tot ce se petrecea în casa tatălui lui.

„Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi, puteți să vă imaginați cât de beat este.”

Eduard spune că tatăl lui îl jignea des: „Handicapat, porc, gras, cretin, batoză, balenă…”

„Mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut”

„Eram în foișor, ne-a pus să ne uităm la un film al lui, ceva cu violență, s-a enervat pe fratele meu că tot își rodea unghiile, a luat o telecomandă și a aruncat-o înspre el, dar m-a lovit pe mine în picior.

Mi-a luat telefonul, pentru că nu eram atent la el când vorbea cu mine, dar eu îl ascultam, îl auzeam, și mi-a dat cu el, cât de tare a putut, în genunchi.

Când aveam școala online, trebuia să dau un răspuns la engleză, iar taica-miu mi-a zis să dau un răspuns pe care l-a făcut el. A crezut că înțelegea ce se întâmplă. Eu nu am dat răspunsul lui, ci pe al meu, care a fost corect, după care mi-a oprit camera, mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă. Era o masă cu colț. Aveam o dungă pe cap… Când mă întrebau copiii ce am, nu mă lăsa taică-miu să răspund.”, a spus copilul, conform sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel