Silvia Ioniță, transformare incredibilă. Prezentatoarea TV a slăbit 10 kilograme: „Efortul nu a fost mic”

Data publicării:

Silvia Ioniță, prezentatoarea știrilor Kanal D, a uimit pe toată lumea cu noua sa siluetă. Vedeta a slăbit 10 kilograme .

Silvia Ioniță spune că a reușit, printr-un e fort susținut, să ajungă la 55 de kilogrme.


„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta.
Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea”, a declarat Silvia Ioniță pentru Click.

Mai mult, prezentatoarea TV spune că nu s-a înfometat deloc în dieta pe care a urmat-o. Secretul noii sale siluete ar sta în reducerea porțiilor de dulciuri.

„Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional! N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi”, a dezvăluit vedeta tv. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel