Și-a tăiat pleoapele pentru a părea mai tânără. Cum arată Flavia Mihășan după intervenția estetică: ”A durat 25 de minute”

Data actualizării: | Data publicării:

Flavia Mihășan a recurs la o intervenție estetică transformatoare. Vedeta „și-a tăiat pleoapele”, pentru a părea mai tânără. 

Flavia Mihășan a devenit mamă, pentru a doua oară, în luna mai a acestul an. Fosta prezentatoare TV și-a revenit rapid în formă, după cele două nașteri, însă, la nivelul feței, avea câteva elemente care o deranjau. Vedeta considera că avea pleoapele lăsate, astfel că a mers la medicul estetician pentru o ajustare. A apelat la intervenția numită blefaroplastie, despre care spune că a fost una simplă, care i-a permis să „iasă în lume” rapid, fără a fi nevoie să-și ascundă chipul. 

”Este o procedură foarte simplă, de blefaroplastie. Eu sunt foarte relaxată cu chestiile astea, pentru că am încredere în medici. Mi-am făcut-o pentru că mi-o doream de mult timp și nu am avut timp până acum să fac chestia asta. E evident, prioritari sunt copiii, așa va fi toată viața. Dacă tu ești bine, și copiii sunt bine, cam asta e concluzia la care am ajuns eu de când sunt mamă”, a declarat Flavia Mihășan pentru SpyNews.

Tot ce trebuie să știi despre botox. Riscurile și complicațiile acestei proceduri

 

Blefaroplastia este o procedură estetică ce presupune îndepărtatarea surplusului de țesut de pe pleoapa inferioară sau superioară, țesutul care formează un pliu.

 

Operație de 25 de minute


”A durat 25 de minute operația. Nu e absolut nimic, nu te doare nimic. Nu durează mult nici recuperarea, durează foarte puțin totul, poți să mergi la birou luni, dacă faci intervenția joi sau vineri. E chiar indicat să aplici produse de machiaj”, a concluzionat Flavia Mihășan.

Pleoape căzute. 3 remedii eficiente pe care le ai deja în casă

 

Cum și-a revenit în formă Flavia Mihășan după cele două sarcini: ”Am grijă să nu mănânc prostii”

Flavia Mihășan a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum și-a revenit în formă după cele două nașteri.

Flavia Mihășan se poate mândri cu o formă fizică de excepție, chiar dacă a dat naștere la doi copii. Fosta asistentă de la ”Neața cu Răzvan și Dani” are, de asemenea, și un ten de invidiat, pentru care însă vedeta spune că petrece mult timp în fața oglinzii. Chiar dacă recunoaște faptul că nu mereu a avut un ritual de îngrijire strict, odată cu trecerea anilor, frumoasa mămică a conștientizat importanța unei rutine cât mai amănunțit, așa cum are în ziua de astăzi.

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”. Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială.”, a declarat Flavia Mihășan pentru ego.ro

 

 

Sportul, nelipsit din viața Flaviei Mihășan

Blondina s-a recuperat imediat după naștere, sportul fiind secretul prin care a reușit să-și redobândească silueta de invidiat. Flavia spune că nici în sarcină nu a renunțat la activitatea fizică, acest lucru ajutând-o foarte mult.

„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii. Bine, nu am făcut în ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, făceam pilates cât puteam. Există exerciții speciale pentru femeile însărcinate. Imediat după sarcină, după cele 6 săptămâni m-am reapucat, ușor, ușor. Corpul meu este obișnuit cu genul acesta de mișcare și mă dor oasele dacă nu fac. Mă doare spatele, mă doare gâtul. În plus, primești un flux de energie în timp ce te miști, cred că acest lucru îmi face bine. Pentru mine, mișcarea este esențială.”, a mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel