Tot ce trebuie să știi despre botox. Riscurile și complicațiile acestei proceduri

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ela Crăciun, prezentator TV și autor de cărți de parenting, a fost invitată la Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță, alături de sora sa, dr. Ana Crăciun Douglas, care este medic estetician, pentru a dezvălui care sunt secretele „tinereții fără bătrânețe”.

Ela Crăciun și Dr. Ana Crăciun Douglas au fost invitate în emisiunea Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță, unde au dezvăluit care sunt secretele „tinereții fără bătrânețe”. Ela a trecut recent de pragul vârstei de 40 de ani, însă are nevoie să își mențină imaginea perfectă, pentru că meseria de prezentatoare TV îi cere acest lucru. Aceasta are mare noroc de sora ei, care îi face întotdeauna intervențiile necesare, astfel încât vârsta să nu se facă simțită asupra tenului ei. Totuși, medicul estetician ține cont de niște limite, care au ajutat-o pe Ela să își păstreze și naturalețea, pentru că, spune ea, extrem de puține persoane îi remarcă intervențiile realizate la nivelul feței.

”De când lucrez în televiziune am învățat că imaginea este foarte importantă, că trebuie să arăt într-un anumit fel. Este o muncă a mea, a surorii mele, care mă ajută să îmi păstrez tinerețea cu cât anii trec și grijile se simt, dar îmi place să arăt bine și nu renunț niciodată la mine. De fapt ăsta este secretul. Oricine poate arăta bine dacă nu renunță la el. Trebuie să ai grijă de tine mereu, chiar dacă ești mamă. Eu nu am nicio problemă să îmi zic vârsta. Am 40 de ani, deși recunosc că atunci când am împlinit vârsta am avut așa un hop și mi-am dat seama că îmbătrânesc. Cred că trebuie să ai tu o stare mai vioaie, să te simți tânăr.”, a declarat Ela Crăciun, în cadrul Interviurilor Spectacola cu Georgiana Ioniță.

Dr. Ana Crăciun Douglas, despre procedura de ridicare a sprâncenelor

Medicul estetician invitat în platoul emisiunii Spectacola realizează și o intervenție extrem de rară în țara noastră, întâlnită chiar și la Hollywood. Este vorba despre procedura de ridicare a pleoapei, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

”Realizez și o procedură mai deosebită, adică ridicarea sprâncenelor. Este o procedură prin care putem să nu mai avem pleoape căzute. În cazul Elei, una dintre pleoape nu era ridicată. Eu zic că ceea ce am făcut e făcut bine. Este o procedură rapidă, nu e dureroasă, și durează 2-3 ani. Această procedură înlocuiește cumva chirurgia. Nu în toate cazurile, evident.”, a declarat Dr. Ana Crăciun Douglas.

”Eu am suferit foarte mult timp, pentru că nu puteam și eu să mă machiez, nu se vedea machiajul. Acum se vede. Toată lumea din jurul meu observa că mi-am făcut ceva, dar nu-și dădeau seama ce. Nu m-a durut, s-au simțit câteva pișcături. Eu am fobie de durere, mi se pune un gol în stomac doar când văd seringa. Pe mine mă întreabă toată lumea dacă doare, dar dacă eu rezist, nu doare.”, a completat-o Ela pe sora ei.

Ce spune medicul despre botox si injecțiile cu acid hialuronic

Când vine vorba de acid hialuronic, specialista spune că deseori, i-au venit în cabinet domnișoare care și-au dorit un tipar anume de buze. Acest lucru nu este posibil, explică ea, pentru că poate avea urmări destul de severe. De asemenea, medicul spune că ce este prea mult strică, astfel că și botoxul poate avea efecte inestetice, dacă este administrat în cantități mai mari decât este necesar.

”Ce i se potrivește unei persoane, nu i se potrivește și alteia. În primul rând, la medic nu vii să ceri, aici vii să te consulți, iar medicul este dator față de pacient să îi explice tot ce înseamnă procedura, dar și complicațiile acesteia. Când vine vorba de botox, este clar că dacă nu se respectă niște proceduri o să apară complicații. Au venit paciente care au venit cu o poză și au zis că vor buzele așa. Eu nu fac buze în funcție de poza unei prietene. Anatomia ta nu te ajută. Când vine vorba de complicații, poate pune medicul mai mult botox. ”, a mai spus medicul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel