Pleoape căzute. 3 remedii eficiente pe care le ai deja în casă

Data actualizării: | Data publicării:
3 remedii naturale pentru pleoapele căzute, Foto Unsplash/ autor Alex Perez
Descriere foto: 3 remedii naturale pentru pleoapele căzute, Foto Unsplash/ autor Alex Perez

Pleoapele căzute reprezintă o problemă majoră pentru multe femei. Iată 3 remedii eficiente pe care le poti aplica rapid.


 Odată cu înaintarea în vârstă, pielea se slăbește, iar stresul și nopțile pierdute își lasă amprenta pe chipul nostru. Acela este momentul în care pleoapele noastre nu mai arată ca altă dată, iar privirea ne pare obosită mereu, pe unde mai pui că acest aspect îți poate adăuga vizual câțiva ani în plus. 


Vă prezentăm  3 remedii naturale, folosite de zeci de ani de bunicile noastre și cu care nu vei da greș.


Ou

Oul este un aliment extrem de hrănitor și dacă îl folosim în afara meselor. Aplică albușul pe pleoape pentru 30 de minute, timp în care rămâi cu ochii închiși. Nutrienții din albuș vor reda elasticitatea pielii iar ca bonus, te vei simți ca după o ședință de SPA.

 


Castravete

Castevații sunt renumiți pentru beneficiile pe care le aduc pielii. Dacă vrei să atenuezi lăsarea pleoapelor, aplică două felii de castravete pe acestea și lasă-le să acționeze pentru 20 de minute. Rezultatul este uimitor iar ochii tăi vor părea mai odihniți ca niciodată. 

 

Mușetel

Mușețelul are efect antioxidant și antiinflamator. Pentru a beneficia la maxim de calitățile acestei plante, plasați 2 plicuțele de ceai de mușețel la frigider pentru câteva minte, apoi aplicațile pe pleoape pentru alte câteva minute. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel