Și-a tăiat limba pentru a săruta mai bine. Ce spune tănăra despre experiența trăită: „Este un sentiment cu adevărat unic”

Data publicării:
Sursa foto: Rochelle Garett, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rochelle Garett, instagram

O tănără și-a tăiat limba, pentru a experimenta cât mai bine sărutul. 

O tănără a detaliat cum și-a tăiat o parte din limbă pentru a-și "îmbunătăți" abilitățile de sărut. Rochelle Garett, care are aproape o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, cunoscută sub numele de Xehli G, a deschis recent un interviu despre modul în care acest mușchi i-a afectat viața.

Ce spune tănăra după ce și-a tăiat limba

Tânăra în vârstă de 22 de ani, despre care se crede că este din Brazilia, și-a retezat frenul lingual (țesutul care leagă limba de fundul gurii), deoarece era prea scurt, ceea ce poate cauza probleme cu mâncatul și mestecatul. Dar personalitatea din social media a susținut că acest lucru a avut un impact și asupra încrederii în sine, deoarece se chinuia să flirteze și nu se putea bucura de sărutări. De când i s-a îndepărtat frenulul lingual, Rochelle a spus că nu s-a simțit niciodată mai bine și că, în sfârșit, se poate bucura de sărutul altora.

„Până la operație, am simțit că nu am sărutat niciodată pe cineva cu adevărat. Este un sentiment cu adevărat unic. A fost sărutul mult mai bun decât orice alt sărut pe care l-am dat vreodată în viața mea. Acum se pare că limba mea este liberă atunci când sărut - înainte era blocată. Oricine mă săruta înainte trebuie să creadă că nu știam ce fac„, a spus tănăra, potrivit dailymail.com

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de XEHLI G (@xehli)

Tânăra în vârstă de 22 de ani spune că s-a confruntat cu probleme de vorbire în trecut

Creatoarea de conținut a împărtășit anterior că a fost hărțuită pentru modul în care vorbește și a primit comentarii crude de la trolii online, ceea ce a și inspirat-o să își facă o operație la limbă.

„Am fost hărțuită când eram mai tânără, pentru că vorbirea mea era foarte greoaie. Când am început să fac videoclipuri pe internet, toate comentariile și tachinările au revenit în viața mea. Ar fi trebuit să fac această operație încă de când eram mică, pediatrul meu chiar mi-a recomandat-o, dar mamei mele i-a fost milă de mine la vremea respectivă, gândindu-se că o să mă doară. Când am crescut, mi-a fost teamă să o fac și de aceea mi-a luat atât de mult timp până să ajung aici.”, a recunoscut Rochelle Garett, potrivit sursei citate mai sus.

Rochelle și-a documentat călătoria pe rețelele de socializare în timp ce trecea prin procedura dureroasă, un clip adunând peste 46.000 de aprecieri.

Citește și: Claudia Ghițulescu, probleme de sănătate. Cu ce boală a fost diagnosticată artistă: ”Am crezut că e doar o răceală și că va trece”

Un bărbat a fost ucis de o vacă. Animalul de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

El este "cel mai tatuat profesor din lume". A cheltuit 57.000 de lire sterline pentru a-și acoperi 100% din corp cu cerneală/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel