Un bărbat a fost ucis de o vacă. Animalul de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor eberhard grossgasteiger
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor eberhard grossgasteiger

Un bărbat și-a găsit sfârșitul, după ce a vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat.

Un brazilian, în vârstă de 45 de ani,  a murit din cauza rănilor suferite după ce o vacă a căzut prin acoperișul dormitorului său în timp ce dormea. Joao Maria de Souza și soția sa, Leni, dormeau în pat când vaca, care cântărea aproape o tonă,  a căzut prin acoperiș.

Un bărbat și-a găsit sfârșitul, după ce a vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Se crede că vaca a scăpat de la o fermă din apropiere, apoi a intrat pe acoperișul care se învecinează cu o pantă abruptă. Incapabil să susțină încărcătura, acoperișul s-a prăbușit, moment în care vaca a căzut de la 2,5 metri pe partea de pat a lui de Souza. În timp ce soția sa și animalul erau bine, de Souza a suferit o fractură la picior și a fost dus la spital. După ce a petrecut câteva ore la spital, brazilianul în vârstă de 45 de ani a decedat, probabil în urma unei hemoragii interne.

„Să fi zdrobit de o vacă în patul tău este ultimul mod în care te aștepți să părăsești acest Pământ. Dar, din punctul meu de vedere, nu vaca l-a ucis pe Joao, ci timpul inacceptabil pe care l-a petrecut așteptând să fie examinat”, a declarat fratele lui pentru un ziar local.

Contactat de SuperCanal, un post de televiziune brazilian, spitalul a negat orice abatere și a susținut că de Souza a primit îngrijiri adecvate.

Potrivit Daily Mail, mama lui De Souza, Maria, a declarat pentru SuperCanal: "Nu mi-am crescut fiul pentru a fi ucis de o vacă care cade printr-un acoperiș. Era cât pe ce să moară când avea doi ani și a făcut meningită, dar am muncit din greu pentru a-i cumpăra medicamente și a supraviețuit".

"Iar acum stă întins în patul lui și moare strivit de o vacă", a continuat ea. "Nu există dreptate în lume".

Potrivit Hoje em Dia, proprietarul vacii nu a fost încă identificat, dar ar putea fi acuzat de moartea lui de Souza.

Nu este primul caz de acest fel!

Potrivit presei locale, a fost al treilea incident de acest fel, din regiune, la acea vreme, însă fără să fie raportate victime. În cazul primului incident, nu era nimeni în casă când vaca a căzut prin acoperiș. Iar în al doilea incident, un bebeluș și un copil mic dormeau lângă locul în care a căzut animalul, fiind un adevărat miracol. Caratinga se află într-o zonă deluroasă din Minas Gerais, un stat brazilian cunoscut în mod tradițional ca o regiune de creștere a vitelor și producătoare de produse lactate, relatează a1.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel