El este "cel mai tatuat profesor din lume". A cheltuit 57.000 de lire sterline pentru a-și acoperi 100% din corp cu cerneală/ FOTO

Data publicării:

Sylvain Hélaine este cunoscut drept "cel mai tatuat profesor din lume" după ce și-a acoperit 100% din corp cu cerneală. În vârstă de 37 de ani, din Paris, Franța, a cheltuit 57.000 de lire sterline pentru a-și tatua tot corpul.

Profesorul, modelul, interpretul și comediantul Sylvain Hélaine este cunoscut drept "cel mai tatuat profesor din lume" după ce și-a acoperit 100% din corp cu cerneală. În vârstă de 37 de ani, din Paris, Franța, a cheltuit 57.000 de lire sterline pentru a-și tatua tot corpul. Sylvain, care este cunoscut sub numele de Freaky Hoody, este acoperit 100% de tatuaje, inclusiv pe palmele mâinilor, pe gingii și chiar pe globii oculari.

El este "cel mai tatuat profesor din lume"

El spune că, în ciuda faptului că și-a îndepărtat sfârcurile și buricul, este fericit în pielea lui. Sylvain, care predă copiilor de școală primară, și-a început călătoria tatuajelor în urmă cu 10 ani, la vârsta de 27 de ani.

Mutat la Londra în 2012 pentru a preda la Dulwich College, Sylvain purta costume și cravate și a suferit o criză personală, neștiind ce să facă cu viața lui. În timp ce se afla în Brixton, a observat că bancherul său de la HSBC își tatuase gâtul, iar apoi a observat că un bărbat din McDonalds își tatuase ambele mâini. Acest lucru i-a deschis ochii lui Sylvain, făcându-l să își dorească să înceapă o călătorie în domeniul tatuajelor.

Pe parcursul a trei ani și jumătate, Sylvain și-a acoperit întregul corp, terminând primul strat la Paris. Acum își termină al doilea strat de tatuaje, intenționând să facă un al treilea și un al patrulea.Sylvain acceptă că într-o zi, când va avea 80 sau 90 de ani, va fi complet negru, după ce s-a acoperit în tonuri mai închise. Din acest motiv, el vede tatuajele ca fiind infinite și pline.

Pe lângă tatuajele sale, Sylvain și-a îndepărtat sfârcurile și buricul pentru a deveni "o pânză mai fină" pentru artiștii tatuatori. Sylvain consideră că tot corpul său este un singur tatuaj, formând un mare costum corporal peste pielea sa, care evoluează în timp.

 "Am un singur tatuaj, pijamaua mea. M-am acoperit complet. Îmi văd artele ca pe o singură piesă, un costum de corp întreg care a evoluat cu timpul. Acum sunt la al doilea strat", spune el. 

În total, Sylvain estimează că a cheltuit 57.000 de lire sterline pentru toate tatuajele și modificările sale.

El spune că îi plac în special tatuajele de pe urechi: "Îmi plac ambele urechi, urechea mea dreaptă doar liniile. Mi-am acoperit brațul și piciorul stâng doar cu linii pentru a pune în valoare mușchii. Urechea mea stângă este un simbol. Este complet neagră și face parte din floarea de pe fața mea. Voi sfârși complet negru poate când voi avea 80 sau 90 de ani, deoarece este mai ușor să fiu tatuat în tonuri mai închise. Urechea mea stângă este ca un pas final. Tatuajele sunt infinite, a fi acoperit strat după strat este infinit și plin de speranță.", a mai spus bărbatul, potrivit dailystar.com

Sylvain nu a constatat niciodată că tatuajele sale i-au afectat cariera. El predă copiilor de 14 ani, în prezent predând la 29 de copii cu vârste cuprinse între șapte și 11 ani. În ciuda aspectului său impresionant, copiii nu sunt deranjați, interesându-i mai mult faptul că este un tânăr profesor de sex masculin din Franța, decât tatuajele sale, Sylvain constată că copiilor le ia două minute să îl accepte, părinților două zile, iar bunicilor două săptămâni. În ceea ce privește familia sa, tatăl și sora sa îi acceptă foarte bine înfățișarea, dar Sylvain spune că mama sa a fost ezitantă la început.

„Unele femei cred că sunt violent, periculos și criminal”

Cu toate acestea, după ce a văzut-o ca pe o carieră, a ajuns să o accepte, spune el. Sylvain nu se confruntă cu ura pe străzi sau pe rețelele sale de socializare. Pentru el, cea mai ciudată parte este prin intermediul întâlnirilor online.

"Cel mai ciudat lucru sunt site-urile de întâlniri. Din cauza aspectului meu, unele femei  cred că sunt violent, periculos și criminal”, a mai sous acesta.

Sylvain sfătuiește ca, dacă vrei să te tatuezi, să aștepți puțin și să știi că este alegerea potrivită pentru tine, fără ca aceasta să interfereze cu locul de muncă sau cu viața profesională. Cu toate acestea, el spune că nu a regretat niciodată un tatuaj.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel