Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor reacționează, după ce s-a scris că s-au bătut: „Nu neg”

Data publicării:
Magicianul Robert Tudor, Șerban Copoț, captură video Youtube/ Instagram
Descriere foto: Magicianul Robert Tudor, Șerban Copoț, captură video Youtube/ Instagram

Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor au ocupat primele pagini zilele acestea, întrucât peste tot s-a zvonit faptul că cei doi ar fi fost protagoniștii unui scandal monstru.

O nouă ediție iUmor va începe curând, iar pentru acest sezon se pare că se filmează intens. Producția pregătește noi surprize, iar pentru a anima show-ul cât mai mult, în competiție își va face apariția și magicianul Robert Tudor, deja cunoscut din mai multe show-uri TV. Se pare încă că glumele făcute de acesta nu sunt pe placul tuturor vedetelor, întrucât în presă s-a scris recent că Șerban Copoț ar fi fost chiar deranjat de anumite comentarii făcute de colegul de platou. Mai mult, s-a speculat faptul că cei doi ar fi ajuns chiar și în pragul unui conflict serios, unde mai era doar un pas până la o bătaie în toată regulă. Pentru a pune capăt ipotezelor apărute zilele acestea peste tot, cei doi s-au decis să vorbească, în sfârșit, despre subiectul controversat.

„Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruță, după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „A fost păcălită, iar ea a căzut în plasă”

Ce spune Șerban Copoț despre scandal

În timp ce colegul său nu a confirmat, dar nici nu a negat incidentul care vuiește peste tot, Șerban Copoț spune că totul este doar o minciună. Artistul mărturisește că acest gen de scandal nu este deloc genul său, întrucât acesta își menține, în continuare, imaginea care l-a însoțit și până acum în televiziune, una extrem de pacifistă.

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie.

La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru sursa citată anterior.

VEZI și: Mădălin Ionescu, motivul pentru care regretă că a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat”

„Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect”

Este bine știut faptul că magicianul Robert Tudor este o persoană extrem de glumeață și plină de viață, iar răspunsul dat pe marginea scandalului ar fi tot o glumă, susține Șerban Copoț. Cu toate acestea, artistul se arată a fi destul de supărat pentru că numele său, care până acum a fost ținut departe de astfel de incidente, e în mijlocul unui scandal monstru.

„Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect.

Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă. Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios. Au mai fost scrise tot felul de bazaconii. Lucrăm la o emisiune la care vin tot felul de oamenii. Unii sunt mai colorați, alții mai puțin colorați, este normal să apară tot felul de subiecte.

Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect care este legat de imaginea mea. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, sunt în zona de educație, în zona de ecologie, nu în zona de scandaluri. Probabil că de asta a prins atât de bine pentru că eu nu intru în conflicte. Au găsit ceva de care să se scrie”, a mai declarat acesta, pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel