Semnificația zilei: 17 iulie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Lecție dureroasă. Atenție la vanitate

Data actualizării: | Data publicării:
foto Pexels
EXCLUSIV
Descriere foto: foto Pexels

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 17 iulie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 17 iulie 2022.

Semnificația zilei- 17 iulie 2022

„În această duminică suntem axați  pe energie și control în realizarea țelurilor. Ar trebui să fim foarte atenți să nu fim vanitoși azi. Suntem axați pe sentimente, de aceea ar trebui să fim mai atenți să luam o decizie. Și trebuie să ne concentrăm asupra unui lucru, să-l valorificăm, astfel încât să nu fim puși în ipostaza de a ne pierde foarte ușor  acolo. Vom învăța dintr-o experiență. Chiar dacă ni se pare nouă mai dură”, a spus astrologul Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei - 17 iulie 2022

„Astăzi vom fi nevoiți sa învățam dintr-o experiența de viața legată de relațiile noastre. Sa fim atenți la noi oameni întâlniți și sa le acordam creditul cuvenit. Zodia impactata astăzi și atenționată este Bivolul. Susținere pentru Iepure și Mistreț, dar și Cal. Bivol, Câine, Dragon și Capra pot înregistra renunțări”, a transmis astrologul pe Instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022


„Luna Iulie este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie de ajutor resimțit din toate părțile.
Energia centrală realizată între luna și energia anuală ne poate aduce probleme financiare si este bine sa fim precauți când vrem sa investim. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Sa păstram acolo luna aceasta culoarea gri.
Luna aceasta este luna Caprei de foc, o lună în care prietenia/ networking-ul, ideile de business si intuiția sunt primordiale, o luna favorabila acestora. Este o luna in care suntem predispuși sa aflam sau sa tăinuim secrete.
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu”, explică astrologul Nicoleta Ghiriș. 


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Perioada 1 Iulie- 29 Iulie 2022


HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

În această perioadă puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Există o energie puternica, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor Șobolan. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna aceasta. Ca și un exemplu în această lună puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătorit la stres relațional. Este bine să aveți lângă voi un nativ Dragon pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna potrivnica vouă puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescuta la alimente sau lucruri care va pot pune in pericol. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt cele de nuanța verde.

HOROSCOP CHINEZESC - iulie 2022. Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie slăbita însă ce trebuie potentată, care poate alimenta energia de prosperitate anuala. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune către noroc la bani. Atenție însă la conflicte intre generații. Țineți aproape nativul Cocos luna aceasta, pentru a beneficia de protecție  împotriva energiei anuale nu atât de prietena vouă. Fiind zodia din opoziție este posibil sa mai întâmpinați ușoare opreliști însă ajutor veți resimți din partea divinității si a celor din jur. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza ajutorul sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, crem, maro, galben.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel