Semnele zodiacale cărora nu le plac îmbrățișările. Preferă să rămână în spațiul lor

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Să stai în pat cu persoana iubită și să te îmbrățișezi cu ea poate fi unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Doar că, pentru unii, nu este. Unele persoane urăsc să se îmbrățișeze și să-și îmbrățișeze îndeaproape partenerii, deoarece preferă să rămână în spațiul lor. Deoarece astrologia este o modalitate excelentă de a determina ce ne place și ce nu ne place, iată câteva dintre semnele zodiacale care preferă să își păstreze spațiul și să stea departe de îmbrățișări.

Vărsător

Sunt parteneri romantici care iubesc lucrurile drăguțe. Dar, în mod surprinzător, le place să rămână în spațiul lor. Nu le place deloc să se îmbrățișeze, deoarece preferă să trăiască în propria bulă și în lumea lor imaginară. Dacă partenerul lor inițiază îmbrățișări și îmbrățișări călduroase în timp ce stau întins pe pat, s-ar putea să se simtă inconfortabil.

 

Fecioara

Le place să își exprime afecțiunea în diferite moduri. Pentru ei nu este vorba de legătura fizică, ci se concentrează mult mai mult pe legătura emoțională și mentală. Preferă să își arate dragostea față de partenerul lor ajutându-l și fiind atenți în situații dificile. Îmbrățișarea pare aproape o idee străină pentru ei.

 

Care sunt cele mai deștepte femei din zodiac. S-au născut ca să conducă

 

Gemeni

Îmbrățișarea nu vine în mod natural pentru acest semn zodiacal, deoarece le place să se conecteze cu partenerul lor mental. Sigur, le-ar plăcea să se țină de mână, dar nu se pot cuibări cu partenerul lor atunci când sunt în pat sau în timp ce stau pe canapea. Ei ar prefera să facă ceva mai distractiv sau mai interesant cu partenerul lor. Ei consideră că îmbrățișarea este o acțiune de cuplu "prea lentă".

 

Segetător

Nu sunt foarte pasionați de îmbrățișări, chiar dacă pot fi parteneri super romantici. Își iubesc libertatea și, astfel, preferă să stea de vorbă cu partenerul lor atunci când nu se gândesc la sex. Altfel cunoscute ca fiind persoane foarte romantice și sexuale, această zodie urăște îmbrățișările pentru că îi face să se simtă ca și cum nu mai au intimitate.

 

ZODIAC: 5 zodii enervant de secretoase și de ce ascund adevărul despre ele

 

Capricorn

Ei nu prea înțeleg rostul îmbrățișărilor. Capricornii preferă să meargă la întâlniri și în excursii decât să se îmbrățișeze într-o după-amiază ploioasă. Ar face altceva productiv decât să stea degeaba. Își vor arăta dragostea pentru partenerul lor făcând ceva special pentru el, dar nimeni nu se poate aștepta ca Capricornii să înceapă o sesiune de îmbrățișări.

 

Horoscop. Cât de des te îndrăgostești în funcție de semnul tău zodiacal

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel