ZODIAC: 5 zodii enervant de secretoase și de ce ascund adevărul despre ele

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

ZODIAC: E o mare diferență între a ține la intimitatea ta și a fi secretos. Deși este bine să păstrezi anumite lucruri private, nu e bine totuși ca tot ce e legat de viața ta să fie ascuns, pentru că nu numai că îți poate afecta relațiile, dar îi și poate pe oameni să te evite sau să nu te bage în seamă. 

Zodiac: În timp ce unii oameni au dificultăți în a-și împărtăși sentimentele, alții nu au niciun interes să fie sinceri cu privire la viața lor personală. Pur și simplu nu vor ca lumea să știe cum sunt ei, în interiorul ființei lor, ce le place sau ce fac. Unele zodii merg chiar mai departe de atât. Când sunt în societate par a fi sufletul petrecerii, poate chiar că vorbesc foarte mult ca lumea să graviteze în jurul lor. Dar dacă cineva a lua un pix și o foaie de hârtie și ar nota, una sub alta, informațiile pe care aceștia le dezvăluie, ar vedea că de fapt nu spun nimic important despre viața lor. Adevărul despre aceste zodii e atât de bine ascuns încât ca să le descoperi cu adevărat trebuie să sapi sub straturi și straturi de secrete bine împachetate. Iată cele mai secretoase zodii care cu greu își vor arăta adevărata față și motivele pentru care se ascund: 

1) Taur


Taurii nu ascund de fapt nimic, doar că nu sunt interesați să spună sau arate nimic despre ei. Aceste trăsături pot părea secretomania, dar de fapt sunt un dezinteres total. Taurii pur și simplu nu văd rostul destăinuirilor, al dezvăluirilor și al revelațiilor. Pur și simplu a împărtăși informații nu le stă în fire. Pe de altă parte, orice secret de-al tău le-ai spune, îl vor păstra în egală măsură și cu egal dezinteres, pentru că ei nu știu să bârfească, să povestească, să uneltească sau să mintă. Sunt o nucă greu de spart dacă vrei să afli ceva cu adevărat valoros despre ei. 

 

Citește continuarea pe DCMEDICAL.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel