Horoscop. Cât de des te îndrăgostești în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

De câte ori te poți îndrăgosti într-o viață? Iată ce spun astrele despre zodia ta. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbec, tu ești totul despre dragostea pentru tine, pentru prietenii și familia ta și o mare dragoste pentru partenerul tău.


Când ești într-o relație, pui totul în ea. Pentru tine, relațiile sunt o modalitate de a găsi acea persoană cu care te vezi alături pentru tot restul vieții tale.


Când te îndrăgostești, este o iubire pentru totdeauna. Ești o fire romantică care poate că nu visează la ziua nunții, dar cu siguranță visează să se trezească în fiecare dimineață alături de iubirea vieții sale.


Cel mai probabil, te vei îndrăgosti o singură dată în viață, deoarece nu ești genul care să se grăbească cu nimic; când ești gata să te îndrăgostești, ești încrezător că persoana cu care ești este "aleasa".


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taur, ești un romantic fără speranță, ceea ce înseamnă că probabil simți că te îndrăgostești de cineva nou în fiecare zi.


Acestea fiind spuse, știi care este diferența dintre acest tip de iubire temporară și tipul de iubire profund intensă care îți umple inima și te face să vrei să te pui în genunchi și să te căsătorești cu acea persoană? Ai fost tânăr cândva și ai simțit deja o dată acea intensitate și probabil că știi cum se simte o inimă frântă.


Dacă nu, pregătește-te. Te vei îndrăgosti de două ori în timpul vieții tale - o dată când ești tânăr și naiv și din nou când ești pregătit să îți deschizi inima pentru a iubi din nou.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Când vine vorba de dragoste, Gemeni, ești ca un copil mic într-un magazin de dulciuri.


Devii supraexcitată și crezi că poți avea totul înainte de a-ți da seama că ești arsă de dragoste și că efectul tău de zahăr a dispărut. Ai o inimă mare care abia așteaptă să dăruiască puțină iubire, dar îți este greu să o raționezi în doze sănătoase.


În aproape orice situație, poți fi pretențios și inconsecvent cu alegerile tale, iar dragostea nu face excepție. Ești mult mai bună la a începe lucrurile decât la a le încheia, așa că, doar pentru că spui că iubești pe cineva, nu înseamnă neapărat că te vezi rămânând cu acea persoană pentru totdeauna.


De aceea, este foarte probabil să te îndrăgostești de patru ori în timpul vieții tale. Când spui "pentru totdeauna", de obicei te referi la până te plictisești.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Rac, întotdeauna ai visat la ziua în care îți vei întâlni adevărata iubire și există o mare probabilitate să te gândești la îndrăgostire atunci când visezi cu ochii deschiși.


Acestea fiind spuse, deseori pui prea multă presiune pe relațiile tale atunci când sunt încă noi și ciudate, pentru că simți că ar trebui să știi când ești îndrăgostită și că dacă te convingi că este vorba de dragoste înseamnă că este timpul să dai drumul la treabă.


Leu (23 iulie - 22 august)


Ca Leu, știi că a fi tânăr înseamnă să te distrezi și să îți faci amintiri.


Și, deși s-ar putea să fii conștientă că nu ești pregătită să te căsătorești și să ai copii când ești atât de tânără, ești totuși o mare credincioasă a iubirii tinere. Acestea fiind spuse, vrei, de asemenea, să întâlnești (și să te întâlnești cu) cât mai mulți oameni, deoarece este distractiv să ieși în lume și să încerci lucruri noi.


Așadar, deși prima ta dragoste s-ar putea să nu fi durat atât de mult pe cât sperai, te vei îndrăgosti de două ori în timpul vieții tale. De data aceasta, a doua oară, vei fi mai matură și vei ști cu adevărat ce cauți la un partener.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioară, știi mai bine decât oricine cât de grea este dragostea.


Da, vor fi momente bune, dar vor fi și momente rele. S-ar putea să vrei să te concentrezi mai mult pe tine decât pe relația ta și, inevitabil, vă veți certa.


Dar dragostea este specială și nu poți arunca ceva bun în speranța că ceva mai bun te va găsi. Așadar, chiar dacă te vei îndrăgosti o singură dată în viață, ești hotărâtă să faci să funcționeze.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanță, ai o inimă mare și multă iubire de dăruit, dar mai ai și multe de învățat în viață.


S-ar putea să te îndrăgostești de până la trei ori în timpul vieții tale, dar nu lăsa asta să te convingă că nu meriți să fii iubită. De fapt, ai tendința de a dărui cea mai mare parte - dacă nu chiar toată - dragostea ta partenerului tău, fără să păstrezi ceva pentru tine.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpion, ești proprietarul unei inimi intense și pline de pasiune, dar o închizi și refuzi să dai cuiva cheia.


Îți dorești să iubești, dar ai tendința de a rămâne cinică în ceea ce privește viitorul tău cu persoana pe care se presupune că o iubești - și chiar te vei convinge că nu va dura, indiferent cât de mult încerci să faci să funcționeze.


Cel mai probabil te vei îndrăgosti de trei ori în viață.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetător, poate că nu vrei să recunoști, dar în momentele în care lucrurile încep să pară un pic prea adulte și serioase pentru gustul tău, poți fi cea care jură dragoste pentru totdeauna.


Să te îndrăgostești și să-ți împarți viața cu o singură persoană pentru o perioadă lungă de timp te poate face să intri în panică, așa că încerci să rămâi ocazională în relațiile tale - cel puțin până când știi ce vrei.


Te vei îndrăgosti de patru ori de-a lungul vieții tale. Și, deși fiecare va fi mai intensă și mai lungă decât ultima, ai nevoie de toate aceste iubiri în viața ta.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, nu-ți pasă de lucrurile mărunte, pentru că ești mereu cu ochii pe premiu - premiul, în acest caz, fiind dragostea cu cineva cu care vezi că ai un viitor.


Ești genul de persoană care știe ce își dorește și merge și obține ceea ce vrea. Viața este scurtă, așa că te vei bucura de fiecare secundă din ea.


Când vine vorba de dragoste, te vei îndrăgosti o dată în viață, ceea ce reprezintă numărul perfect de ori pentru tine. S-ar putea să fii cel mai autoritar dintre cei doi în relația ta, dar asta doar pentru că îți pasă să păstrezi cele mai importante lucruri din viața ta, ei bine... în viața ta.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorule, s-ar putea să fi visat să te îndrăgostești și să fii într-o relație înainte, dar gândul de a articula acest vis a fost probabil prea înfricoșător pentru tine ca să te gândești.


Îți place să crezi că ești o persoană care are multă iubire de oferit, dar a putea lăsa deoparte nevoia ta de independență și libertate totală se simte ca și cum ți-ai compromite însăși ființa.


Îți dorești să te îndrăgostești, dar vrei, de asemenea, să te asiguri că ești total implicată.


Te vei îndrăgosti de două ori în viața ta. 


Pești (19 februarie - 20 martie)


Pești, visezi la ziua în care te vei îndrăgosti încă de când erai mică.


Gândul de a avea tot ce ți-ai putea dori vreodată de la un partener, de a fi total și complet fericită și de a aștepta cu nerăbdare viitorul împreună este ca un basm devenit realitate pentru tine.


Acestea fiind spuse, atunci când găsești persoana potrivită, trebuie să fii grijuliu și intenționat cu dragostea ta. S-ar putea să fii îngrijorat că, odată ce îți vei găsi dragostea adevărată, vei strica cumva totul, dar ai încredere în tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel