Selly rupe tăcerea. Adevărul despre procesul în care și-a pierdut permisul. Ce l-au învățat polițiștii să facă: „Mi-a căzut cerul în cap”

Data actualizării: | Data publicării:
Selly, foto Instagram
Descriere foto: Selly, foto Instagram

Selly a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în urmă cu opt luni, când a fost surprins de radarul poliției, gonind cu 189 km/h pe A1, viteza maximă legală fiind de 130 km/h. Vloggerul a povestit ce l-a învățat Poliția Română să facă, după ce i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. 

În vara lui 2020, Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a fost a fost surprins de radar circulând cu o viteză de 189 km/h  pe A1, din direcția Pitești spre București.

Vloggerul a depășit viteza maximă admisă, de 130 km/h. La momentul respectiv, polițiștii care l-au oprit i-au dat amendă și i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. 

Vedeta a  a contestat însă procesul verbal, iar la începutul lui 2021 a aflat că a pierdut procesul și că rămâne fără permis. 

Inițial, vloggerul nu a dat amănunte despre ce s-a întâmplat atunci, însă recent a povestit cu lux de amănunte toată isprava. 

 

Selly, probleme cu POLIȚIA. Artistul a fost amendat la scurt timp după ce spunea că încalcă legea

 

Ce l-au învățat oamenii legii

 


Vloggerul afirmă că tocmai oamenii legii l-au învățat să facă o contestație în privința deciziei pe care chiar ei au luat-o. 

„Mi-a căzut cerul în cap, pentru că mi-am dat seama că am scăpat de BAC, am și eu dreptul la o vacanță. Era începutul verii, aveam planuri: să mă duc la mare, să mă duc la munte. Ca să nu mai zic de câte drumuri trebuia să fac Craiova-București, cu mutarea. Polițiștii m-au recunoscut, știau cine sunt. Când am greșit, îmi asum. Să nu credeți cumva că poliția din România tratează în mod preferential vedetele. M-am împrietenit cu polițiștii și le-am făcut salut video pentru copii. Și ei mi-au zis să fac contestație, pentru că noi, împrietenindu-ne, le-am zis: «Băi, sincer vă zic, faceți un lucru corect că îmi luați permisul, dar mă puneți într-o situație foarte nasoală, pentru că eu am foarte multe drumuri de făcut, călătoresc foarte mult cu mașina». Și ei mi-au zis: «Fă, tată, contestație. Faci contestație, stai liniștit, mai ai un an de zile permis, relaxat. Și, când o să ai o perioadă mai puțin aglomerată, pierzi contestația și stai trei luni fără permis». Și le-am zis: «Bă, aveți dreptate»! Deși nu e corect să faci contestație atunci când tu știi că ai greșit. Ideea e că nu puteam să pierd permisul atunci. Am sunat un avocat și l-am angajat să facă contestație. N-am știut că avocatul a scris în contestație că polițistul a scris urât. Sincer, polițistul a scris urât, a scris groaznic, abia înțeleg ce scrie în proces. Deci mi se pare că chestia asta e oarecum întemeiată. Ideea e că nu sunt eu idiot să contest scrierea unui polițist în instanță. Știam că o să pierdem, doar voiam să mai amănâm un pic, ca să trec eu cu permis peste perioada aia în care făceam foarte multe drumuri”, a spus Selly pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel