Selly, probleme cu POLIȚIA. Artistul a fost amendat la scurt timp după ce spunea că încalcă legea

Data publicării:
Selly, sursa instagram
Descriere foto: Selly, sursa instagram

Selly a fost oprit și amendat de poliție la scurt timp după ce spunea că încalcă legea. Vloggerul a povestit tot ce s-a întâmplat.

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri. La doar 19 ani e reușit să evolueze extrem de mult și să ducă o viață la care alții doar visează. Acesta a reușit chiar să își facă propria lui emisiune, dar și să creeze propriul fim. Mai mult decât atât, Selly se ocupă în continuare de vloggurile care l-au propulsat spre succes.

Selly, probleme cu poliția!

Recent, Selly a povestit că în timp ce făcea un filmuleț regizat pentru contul lui de Youtube, într-o replică făcea referire la faptul că încalcă legea, iar pentru acest lucru va fi oprit și amendat de către poliție.

La doar câteva minute după ce a rostit această replică, Selly a fost oprit de poliție și a trebui să plătească o amendă destul de mare pentru faptul că a circulat cu viteză. Vloggerul a rămaș șocat de cele întâmplate, mai ales că în urmă cu doar câteva minute regizase acest lucru.

Acesta a încercat să le explice polițiștilor că totul făcea parte dintr-un clip video, însă fără vreun rezultat. Selly s-a ales cu o amendă pentru că a încălcat regulile de circulație.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel