Selena Gomez, decizie neașteptată. Artista vrea să se retragă din cariera muzicală: „Sunt obosită. Nu am vrut niciodată să fiu cântăreață”

Data publicării:

Selena Gomez și-a șocat fanii, după ce a recunoscut că își propune să se concentreze mai mult pe cariera de actriță și să se retragă din muzică după următorul ei album.

Selena Gomez și-a început noul an cu planuri radicale pentru viitorul apropiat. Artista a recunoscut că se gândește să renunnțe la cariera de artis, pentru a se focusa pe cariera de actriță. Totodată, vedeta a precizat că este mult prea obosită, motiv pentru care vrea să ia o pauză de la muzică, după ce va lansa cel mai recent album al său.

Selena Gomez vrea să se retragă din cariera muzicală

"Am început să mă distrez mult cu muzica și apoi turneele au fost foarte distractive", a împărtășit Selena în episodul din 7 ianuarie al podcastului Smartless, potrivit eNews.com. "Dar în același timp făceam serialul meu de televiziune [Wizards of Waverly Place] și mi s-a părut foarte distractiv, așa că am continuat. Dar, cu cât îmbătrânesc, cu atât mai mult sunt de genul: "Aș vrea să găsesc ceva cu care să mă stabilesc"."

Artista recunoaște că se gândește serios să renunțe la muzică și să-și îndrepte atenția spre meseria care i-a plăcut mai mult ca orice și anume, actoria. 

"Simt că mai am încă un album de scos, dar probabil că aș alege actoria", a spus actrița de 31 de ani. "O să vreau să mă relaxez pentru că sunt obosită".

Selena și-a lansat cel mai recent album Revelación în 2021, care a fost precedat de albumele sale solo Rare (2020), Revival (2015) și Stars Dance (2013).

Cu toate acestea, rădăcinile ei sunt încă de pe micul ecran, deoarece a debutat ca actor copil în serialul Barney, în 2002. Și, deși este cunoscută mai ales pentru rolul ei de debutant din "Wizards of Waverly Place" din perioada în care a jucat la Disney Channel, munca ei din "Only Murders in the Building" i-a adus două nominalizări la premiile Emmy.

"Mă consider mai mult o actriță", a declarat Selena pentru CinemaNerdz în 2011. "Îmi fac muzica pentru că sunt foarte pasionată de muzica mea. Îmi place să fac muzică. Îmi place să inspir oamenii. Îmi place să fac cântece grozave care sunt pur și simplu foarte distractive. Dar de obicei, asta e tot ce este pentru mine".

Ea a explicat: "Muncesc foarte mult atunci când vine vorba de actorie și vreau să fac asta pentru mult timp. Așa că, acolo sper să fiu recunoscută cel mai mult din punct de vedere profesional."

Selena Gomez se iubește cu Benny Blanco

Selena Gomez și Benny Blanco formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Artista a confirmat că este într-o relație cu producătorul în vârstă de 35 de ani la începutul lunii decembrie, iar acum se bucură de fiecare moment împreună, fără să se mai ascundă. 

Citește și: Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate de primul soț:„Mi-a dat un pumn în cap. M-a apucat de păr din mijlocul capului și mă târa. Nu și-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul.”

Carmen Harra, avertisment pentru români. Clarvăzătoarea prevede cutremure care vor zgudui România: „Este un an care ne aduce în față evenimente bruște peste noapte”

Marinela Chelaru a ajuns la capătul puterilor. Actrița are probleme grave de sănătate: „Nicio dorință nu mi se îndeplinește. Sunt ciopârțită rău. Mă enervează neputința mea”

Ritualul străvechi prin care îți "dezlegi" sănătatea și îți "legi boala". Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit ce trebuie să faci pentru a avea rezultate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel