Marinela Chelaru a ajuns la capătul puterilor. Actrița are probleme grave de sănătate: „Nicio dorință nu mi se îndeplinește. Sunt ciopârțită rău. Mă enervează neputința mea”

Data publicării:

Marinela Chelaru se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Actrița s-a retras din lumina reflectoarelor. 

Marinela Chelaru se numără printre cele mai mari actrițe de la noi din țară. Din nefericire, problemele de sănătate cu care se confruntă actrița, au determinat-o să renunțe la scenă și să se retragă din lumina reflectoarelor. 

Marinela Chelaru a ajuns la capătul puterilor

Vedeta trece prin momente grele după ce a suferit patru AVC-uri și a stat o perioadă în spital. Astfel, noul an a început cu multă tristețe și suferință pentru actriță. Cu toate astea, Marinela Chelaru recunoaște că mai are un strop de speranță că se va face bine. 

„ La mine nu vrea să vină Moș Gerilă cam deloc, nicio dorință nu mi se îndeplinește. În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin. Mă enervează neputința mea. Sunt tăiată ca Iisus, sunt ciopârțită rău. Operată peste tot. După intervenția pe cord făceam genuflexiuni. Seara dinainte, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am dorit doar ca operația să nu fie vizibilă. Și așa a fost. Același medic a operat-o și pe Marina Voica. Și uite ce cântă și dansează acum. Nu are treabă. Nu mă las. Trebuie să-mi fie bine, e nevoie să mai treacă ceva timp. ”, a declarat Marinela Chelaru pentru  Cancan.ro.

Actrița se simte abandonată: „Nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii”

Marinela Chelaru recunoaște că s-ar bucura să se întoarcă pe scenă, însă lumea a uitat-o și nu o mai caută nimeni. 

„ Nu mai am niciun proiect, nu m-a mai căutat nimeni. M-aș întoarce și la catedră, dacă m-ar chema. Dar nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii. Dar viața merge înainte. Mă descurc cum pot. Mă simt însă mult mai bine. Nu mă interesează nimic, de sănătate am nevoie. M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria. M-ar mai scoate din starea și situația în care sunt. Pentru că e greu. ”, a mai spus actrița, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Marinela Chelaru, diagnosticată și cu diabet: „Îmi trebuie baston”

„Mi-e foarte rău. Dacă ies afară, trebuie să mă țin de mașini, de ziduri. Mi-a zis un medic neurolog că îmi trebuie baston. Sunt foarte supărată pentru chestiile care mi se întâmplă. Dar Dumnezeu mă iubește, mă ține și asta e… mă descurc. Eu cred că Dumnezeu a zis că trebuie să fac mai întâi cunoștiință cu moartea. Și am făcut de câteva ori. Acum nu mă mai interesează nici dacă se desface cerul în patru. Iau viața așa cum e.

A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație. Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul.
Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce‘, a declarat Marilena Chelaru la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Gina Pistol, victima anxietății. Vedeta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei: "Am avut atacuri de panică. Că eram nervoasă, că mă dureau ovarele...”

Prima reacție a lui Cătălin Bordea după ce s-a zvonit că are o nouă iubită. Ce a spus comediantul la scurt timp după ce fosta soție și Spike și-au asumat relația



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel