Carmen Harra, avertisment pentru români. Clarvăzătoarea prevede cutremure care vor zgudui România: „Este un an care ne aduce în față evenimente bruște peste noapte”

Data publicării:

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2024. Celebra clarvăzătoare susține că România va fi zguduită de o serie de cutremure. 

Carmen Harra a oferit o serie de previziuni pentru anul 2024. Celebra clarvăzătore susține că în acest an, unii români vor avea parte de schimbări majore

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024

„De data asta, mutațiile care vin în anul ăsta fatidic, un an karmic, un an care are o rezonanță mult mai puternică decât ultimii 20 și ceva de ani, sau 30 de ani, anul ăsta vine și zguduie din rădăcini structurile și aduce niște schimbări poate fără precedent.”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, avertisment pentru români

Carmen Harra susține că, în anumite zone ale România, vor fi cutremure foarte mari.

 „ Este un an care ne aduce în față evenimente bruște peste noapte, atenție la cutremure! Este un an zguduitor. Fac o referire la repetarea unui fenomen care vine înapoi pe teritoriile unde cutremurele s-au mai produs. Atenție pentru zona Vrancei, în Turcia, acolo unde cutremurele au zguduit lumea în ultima sută de ani .”, a spus clarvăzătoarea.

Cât despre stres și anxietate, celebra clarvăzătoare susține că nu vom scăpa de ele nici în anul 2024. Carmen Harra a tras un semnal de alarmă cu privire la sănătate, în noul an. 

„ Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări. Mentalul conduce totul, el dirijează funcțiile organismului. Dacă el e dezechilibrat, atunci apar toate bolile. Oamenii pot dezvolta tulburări vasculare, de inimă, anxietate. Totul pornește de la psihic, de la alimentație. De asta și vedem 100 de boli autoimunitare apărute peste noapte. Gândirea în colectiv a umanității e total dereglată. Cel mai important e să nu devenim dependenți de nimic .” a mai spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Ce spune Carmen Harra despre următorii ani

Nu doar 2024 este predispus unui nou război, spune Carmen Harra. În următorii 10 ani, pericolul poate pândi la orice pas, iar abia după această perioadă va fi liniște în lume, dar și în sufletele oamenilor, spune aceasta. 

„În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi.  Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, aspus Carmen Harra, pentru ciao.ro

Citește și: Marinela Chelaru a ajuns la capătul puterilor. Actrița are probleme grave de sănătate: „Nicio dorință nu mi se îndeplinește. Sunt ciopârțită rău. Mă enervează neputința mea”

Gina Pistol, victima anxietății. Vedeta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei: "Am avut atacuri de panică. Că eram nervoasă, că mă dureau ovarele...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel