Secretul unei siluete perfecte. Cori Grămescu, despre cum ar trebui începută o dietă

Cori Grămescu, foto Facebook
Descriere foto: Cori Grămescu, foto Facebook

Cori Grămescu a explicat cum ar trebui să înceapă dieta noastră, pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus. 

Lupta cu kilogramele în plus ne poate da foarte mari bătăi de cap, mai ales că mai este foarte puțin timp și vine sezonul cald. Cu toții ne dorim să scăpăm de kilogramele acumulate în perioada de iarnă și să avem o siluetă perfectă. Cori Grămescu a vorbit chiar pe pagina ei de Facebook, despre pașii către o dietă echilibrată. 


„În momentul în care începem să facem schimbări în alimentație avem impresia că o să meargă totul strună. Nu o să fie așa, e mai bine să pornim cu așteptări realiste: vor fi și zile bune și zile mai puțin bune în ceea ce privește alegerile alimentare. Primele 2-3 luni e mult mai important să ne concentrăm pe alegerea alimentelor potrivite din toate grupele alimentare, să fie hrănitoare, să ne ofere energie și toți nutrienții necesari.


După ce am reușit să scăpam de micile probleme alimentare, putem să umblam la porțiile de mâncare și să ne calculăm caloriile de slăbire. Cu toate astea, trebuie să înțelegem că slăbirea nu se întâmplă liniar. Se slăbește în salturi. De regulă, nu se întâmplă nimic vreme de câteva zile, apoi observăm că am mai pierdut câteva sute de grame și tot așa”, a explicat Cori Grămescu pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 31 Martie 2021, 13:03 | Categorie: Diete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience