Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube: Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de către români, a dezvăluit secretul prin care a slăbit 7 kilograme, deși recunoaște că nu face niciun efort semnficativ.

Dan Bittman a adoptat un nou stil de viață. În vârstă de 61 de ani, artistul are grijă să arate cât mai bine atunci când urcă pe scenă în fața publicului său.

Într-un interviu pentru Ciao, Dan Bittman a dezvăluit că și-a schimbat programul alimentar și astfel a reușit să slăbească 7 kilograme. Mai mult, artistul a menționat că nu a ținut vreo dietă strictă și nici nu a făcut sport.

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort

Dan Bittman a dezvăluit că mănâncă în fiecare zi între orele 14:00 – 22:00 și niciodată în afara acestei perioade. Totodată, recunoaște că nu se abține de la nimic.

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate. La mine a funcționat, am slăbit vreo 7 kilograme fără să fac niciun efort”, a explicat artistul.

Întrebat cum se simte după ce a slăbit, artistul a precizat: „Foarte bine, da”.

Citește și: Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Unul dintre ei colaborează cu un mare compozitor român

Dan Bittman va petrece Crăciunul alături de familia sa

Dan Bittman va petrece Crăciunul acasă, alături de familia sa, pe care o va răsfăța cu preparate gătite chiar de el, însă, de Revelion va avea concert în București, în aer liber.

„Fac cele mai bune sarmale. Cele mai bune sau așa spun copiii, sau mi se pare mie! Fac un borș de legume extraordinar, fac pui la sticlă, cum se spune pe sticlă, fac cartofi la cuptor. Am făcut multe chestii, da, serios. (...) De De Revelion avem concert în Sectorul 3, se pare în aer liber cântăm”, a declarat Dan Bittman”, a spus artistul.

Dan Bittman nu le pregătește cadouri băieților lui și ai Lilianei Ștefan. „Au crescut copiii, au crescut pretențiile. Trebuie să văd ce naiba vor. E mai simplu așa, e mai simplu că nu mai stai tu să le iei pulovere și să nu le poarte și mai bine le dai niște bani și își iau ce vor ei. 

Citește și: Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

Motivul pentru care nu a ajuns până acum în fața altarului

Recent, Dan Bittman a recunoscut că a fost la un pas să se căsătorească, motiv pentru care a compus și celebra piesă „Ți-am dat un inel”, însă nu a mai ajuns în fața altarului.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel” (...) 100% se schimbă (n.r. lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos.

Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu yacht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a spus Dan Bittman, într-un interviu pentru Star Matinal.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel