Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

Data publicării:
Sursă foto: Youtube: Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman a dezvăluit ce nu îi place la show-urile de talente din țara noastră.

Dan Bittman este unul dintre cei mai longevivi artiști din țara noastră, care într-o vreme și-a dorit să experimenteze și statutul de jurat. Astfel, el a făcut parte din juriul X-Factor, acolo unde nu a rezistat însă prea mult timp. La ceva timp după ce a părăsit acest gen de format de televiziune, artistul face declarații uimitoare. Totul este o „minciună”, spune solistul care nu a mai putut să reziste prea mult timp la masa juraților din diferite motive, pe care le expune chiar el.

„Nu, pentru că nu mai e locul meu acolo. Și, încă o problemă de-a mea pe care o am de-o viață întreagă, eu nu știu să mint. Și i-aș minți pe concurenți și nu mi-ar fi prea bine.

Eu am fost într-un juriu și nu am putut…Eu cred că-i mințim pe concurenți, sau i-am mințit și îi mințim în continuare, și mă refer la cei ce fac emisiunile acestea și sunt în juriile acestea. Eu nu cunosc niciun concurent care să fi câștigat show-urile astea de talente, care să fi dat un gol și să fi rămas în bussines-ul ăsta. Să fie și să spună că pentru el a fost experiența vieții. Nu, e o minciună.”, a declarat Dan Bittman, potrivit Cancan.

Citește și: Dan Bittman, motivul pentru care nu a ajuns până acum în fața altarului. Artistul și-a dorit în trecut să facă pasul cel mare: „Poate găsesc...”

Ce se întâmplă într-unul dintre show-urile de la noi din țară

Astfel, explică Dan Bittman, la aceste show-uri de talente vin oameni cu voci uimitoare, care sunt însă ținuți „captivi” în aceste emisiuni, fără să li se promită însă o carieră în acest domeniu. Foarte multe persoane talentate care au trecut până acum prin acest gen de competiții nu au ajuns nicăieri din punct de vedere artistic, spune Dan Bittman, cu părere de rău.

„Când s-au întors scaunele, la o anumită emisiune, deja i-am mințit. Oamenii aceia nu au nevoie de un tutore. Oamenii aceia care au întors și două scaune înseamnă că sunt buni și ar trebui să plece instantaneu din emisiune, pe drumul lor, să afle cine sunt. Să-și vadă de viața lor artistică. Lor nu le trebuie un mentor. Pentru că mentorii aceștia nu vin să te ajute. Au fiecare cariera lor, se dau mari la televizor, ne arată cât de buni sunt. Au din astea că vor să arate că sunt buni. Noi știm cât de buni sunt și ei și cei care trec mai departe. Eu zic că e bine să existe alte structuri, care să-i facă pe oamenii aceștia să ajungă acolo unde trebuie. Oamenii aceștia nu au ajuns nicăieri. Dimpotrivă, sunt alții care se produc pe rețelele de socializare care au milioane de wiew-uri și sunt mult mai ok.”, a continuat el, pentru sursa citată.

Citește și: Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Unul dintre ei colaborează cu un mare compozitor român

Eu nu sunt un băiat talentat”

Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din țara noastră, Dan Bittman spune că nu se mândrește cu o voce la fel de remarcabilă. Cu toate acestea, el recunoaște că a știut întotdeauna să se adapteze vremurilor și trendurilor și a luat mereu această meserie ca atare. 

„Eu nu sunt un băiat talentat, dar am avut un mare noroc în viață. Nu sunt vreun mare solist, dar am un noroc formidabil și am avut o mare putere de adaptabilitate. Am văzut cu ce se mănâncă meseria asta, m-am adaptat și am putut.”, mai spune el.

Citește și: Denise Rifai dă cărțile pe față. Ce relație are, de fapt, cu Dan Bittman: „Este parte din viața mea!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel