„Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl fiicei sale a fost surprins în compania unei alte femei

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: ego.ro. Sursă foto: Instagram/Cristina Cioran
Descriere foto: Captură video: ego.ro. Sursă foto: Instagram/Cristina Cioran

După ce Alexandru Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a fost suprins în compania unei alte femei, actrița a reacționat. Ea a ținut să precizeze că o cunoaște foarte bine pe cea care a ieșit cu tatăl fiicei sale.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia s-a născut fetița lor, Ema. Cu toate acestea, anul trecut, după o relație care a durat doi ani, cei doi au au ales să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Recent, fostul iubit al artistei a fost surprins în compania unei alte femei. Cei doi au râs, au glumit, s-au plimbat pe străzile din București și ulterior au petrecut minute bune la o terasă.

Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl fiicei sale a fost surprins în compania unei alte femei

Despre această întâlnire a aflat și Cristina Cioran, care a comentat presupusa relație, spunând că o cunoaște foarte bine pe femeia cu care s-a văzut tatăl fetiței sale. Potrivit actriței, este vorba despre o prietenă comună a celor doi, iar la această întâlnire trebuia să fie prezentă și ea, însă a avut altceva de făcut. Artista a subliniat că nu se grăbește să tragă concluzii și că nu consideră această întâlnire drept un semn al unei posibile relații amoroase.

„Am aflat adineauri de la una din colegele tale, dar este prietena noastră, Cristina Apostolache. Tot Cristina! Este tot actriță, e prietena noastră. Au fost, au ieșit la o cafea, trebuia și eu să merg să o văd pe Cristina, dar nu am reușit, am avut altceva de făcut. Nu e, nu e combinație… Nu e nicio problemă, oamenii pot să considere (n.r. că sunt împreună). Dar de ce nu îl sunați să îl întrebați? Ar putea să existe… Dar dacă e triunghi (n.r. amoros) eu nu mă bag!”, a spus Cristina Cioran, pentru EGO.

Te-ar putea interesa și: Secretul prin care Bursucu a slăbit 24 de kilograme fără să facă niciun efort: „Toată treaba asta durează maxim 3 minute”

Cristina Cioran, în pragul disperării. Actrița s-a filmat în baie, în timp ce se tunde, fredonând o melodie tristă de dragoste

Recent, actrița și-a surprins fanii din mediul online, după ce a publicat un filmulet în care se tunde singură, în timp ce fredonează o melodie tristă de dragoste.

„Te-am iubit așa cum am știut
Te-am iubit atât de tare
Cât de mult am fost în stare
Nu ca-n filme, nu cum ai visat
Și nici n-ai meritat”, a spus Cristina Cioran într-o filmare de pe TikTok.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, mulți dintre ei spunând că actrița ar putea trece printr-o perioadă dificilă din cauza despărțirii de tatăl fiicei sale.

„Te îmbrățișez. Ai nevoie de cineva alături, care să te țină de mână și să-ți fie alături în perioada asta grea…Copilașul tău are nevoie de tine”, „Ești bine? Nu prea pari din ultimele postări”, „Nu trebuie să suferi după cineva care nu te-a meritat!! Sus privirea și să treci cu bine peste stătea asta. Ai un pui de crescut”, „Draga mea fii tare, revino-ți pentru copilul tău, el merită să aibă o mamă frumoasă și fericită!! Bărbați se mai găsesc, nu se termină lumea la un bărbat, nu merită să suferi pentru nimic!! Hai capul sus!!”, „Eu cred ca are mari probleme”, au fost doar unele dintre comenatriile lăsate de fani la postarea Cristinei Cioran.

Te-ar putea interesa și: Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel