Secretul prin care Bursucu a slăbit 24 de kilograme fără să facă niciun efort: „Toată treaba asta durează maxim 3 minute”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Bursucu, prezentatorul emisiunii „Roata norocului”, de la Kanal D, a dezvăluit secretul prin care a reușit să dea jos 24 de kilograme, fără să facă niciun efort.

În urmă cu un an, Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele său din buletin, a vrut să scape de kilogramele în plus, fără un efort semnificativ. Prezentatorul emisiunii „Roata norocului”, de la Kanal D, a apelat la o procedură prin care a reușit să dea jos 24 de kilograme.

Secretul prin care Bursucu a slăbit 24 de kilograme fără să facă niciun efort: „Toată treaba asta durează maxim 3 minute”

Mai exact, în 2023, vedeta a mers la spital, acolo unde medicul i-a fost montat cu balon gastric, iar de atunci a trecut printr-o transformare incredibilă. Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, prezentatorul a povestit cum a decurs procedura și în ce constă.

„Mi-am pus un balon gastric să mă ajute să mă fac slim fit. Am și reușit să pierd 24 de kilograme. Este o capsulă cu un catetetr, ca o pastilă. Am înghițit-o cu apă, pur și simplu, 2 pahare de apă, jumătate de pahar de apă minerală, ca să se umfle puțin stomacul. Apoi mi-au făcut o radiografie, să vadă că a ajuns capsula unde trebuie.

Deci toată treaba asta durează maxim 3 minute, te așează pe un scaun, după care cateterul respectiv se prinde la o pungă, ca perfuzia în care există ser fiziologic, se încarcă balonul prin acest cablu, după care te mai pune la o radiografie să vadă că s-a umplut exact cât trebuie, te așează pe scaun, ți-a tras cateterul în 4 secunde, după care îți strânge mâna și îți spune să te duci acasă. Fără anestezie, fără endoscopie, fără absolut nimic. Fără analize”, a povestit Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Bursucu a rămas perplex când l-a auzit pe Jador! Ce a putut să spună când camerele de filmat erau oprite! Ce a urmat dupa șase luni părea ireal

„Când am auzit de această metodă am vrut să încerc. Nu m-am chinuit deloc după”

Prezentatorul TV a dezvăluit că se gândise chiar să își opereze stomacul, pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă s-a lovit de refuzul medicilor. El a mărturisit că pentru 20-30 de kilograme, nu îți taie nimeni stomacul. Bursucu a recunoscut că procedura prin care a trecut nu a fost deloc chinuitoare, doar că în primele două zile a simțit un mic disconfort, manifestat prin crampe, o reacție naturală a organismului la prezența unui corp străin. 

„Fetele sunt foarte fericite, mai ales soția. Ea și-a dorit întotdeauna. Nu neapărat pentru ea, pentru că m-a ales mai gras decât acum, dar mi-a spus că pentru sănătatea mea, pentru imaginea mea e ok să fac asta. Eu am vrut să îmi tai stomacul înainte de nuntă. Nu a vrut nimeni să îmi taie stomacul. Pentru 20-30 de kilograme, în mod normal nu îți taie nimeni stomacul. Toți medicii mi-au spus că nu este o operație estetică, ci una cu risc, că viața mea se complică, nu mai sunt un om normal, iar dacă voi ajunge să mănânc ca înainte voi ajunge la fel cum am fost.

Când am auzit de această metodă am vrut să încerc. Nu m-am chinuit deloc după. Primele două zile au fost puțin mai dificile, dar nu la modul că nu mai trăiești. Ai niște crampe, pentru că organismul încearcă să dea organismul străin afară, e o chestie normală. Și atunci există niște crampe, până când organismul asimilează balonul. Trebuie să te hidratezi. Prima săptămână este doar cu lichide, a doua săptămână începi să mănânci pasat, a treia săptămână mănânci cantități mici, iar a patra săptămână începi să mănânci normal, dar în cantități mici”, a mai mărturisit Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: „Ai dat, mă, la doamna Teo?” Bursucu dă tot din casă: Să preia presa! / Reacție: „Vai, dar era și diferență de vârstă!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel