„Ai dat, mă, la doamna Teo?” Bursucu dă tot din casă: Să preia presa! / Reacție: „Vai, dar era și diferență de vârstă!”

Data actualizării: | Data publicării:
Teo și Bursucu
Descriere foto: Teo și Bursucu

De ani buni, Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, și Teo Trandafir au o relație.

Bursucu și Teo Trandafir lucrează de mulți ani împreună, doar că lumea a crezut că ei au o relație de iubire. Ei au, însă, o super relație de prietenie. Pe această temă, cei doi au glumit în podcastul Gând la gând cu Teo.

 

„De-a lungul timpului, toată lumea m-a întrebat dacă suntem împreună. Pe tine n-au avut curaj să te întrebe din respect. Pe mine m-au întrebat toți: „Bursucule, ai dat, mă, la doamna Teo? Ia zi, Bursucule, ai lovit la doamna Teo?” - a zis Bursucu, moment în care Teo a izbucnit în râs: „Vai, dar era și diferență de vârstă!”

 

 

„Tu nu știi că noi ăștia, în televiziune, tot ce prindem... Eu și cu tine, și cu Ana-Maria Barnoschi... și cu Andreea Mantea... Cu oricine am avut emisiune practic... Tot ce am prins... călare am fost”, a spus, amuzat, Bursucu.

 

„Nu este adevărat! Presa o să preia și o să creadă că într-adevăr așa a fost”, a continuat Teo.

 

„Dar să preia presa! Eu n-am mai fost pe prima pagină demult, de la nuntă. Scrieți așa: „Cum le-a prins Bursucu, pac, criteriu de angajare!”, a zis, amuzat, Bursucu.

 

Dar asta nu este cel mai amuzant lucru! Teo a fost confundată inclusiv cu mama fetiței lui.

 

Când a mers la maternitate, Bursucu a avut parte de o fază de milioane.

 

„Pe mine încă mă mai întreabă lumea dacă mai suntem împreună. (...) A născut nevasta mea la Constanța. Am ajuns la spital și când s-au deschis ușile la ora 07.00, m-au văzut domnișoarele de la recepție care erau somnoroase un pic. După ce le-am salutat, le-am spus că a născut soția mea. Domnișoara nu a mai zis nimic, iar după câteva momente, a spus: „Domnule Bursucu, doamna Teo nu a născut la noi!” Toată lumea a crezut că noi doi suntem împreună”, a povestit, amuzat, Bursucu.

 

Din ianuarie 2015, Bursucu’ a intrat în echipa Kanal D, pentru a-i da replica lui Teo Trandafir în una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment din România – Teo Show. Cei doi au fost parteneri de platou și au făcut o treabă foarte bună, potrivit audienței.

Vedeți mai multe în podcast:

 

 

 

„Sigur că-mi amintesc prima ediție pe care am filmat-o alături de Teo Trandafir: 5 ianuarie 2015. La început nu am crezut că voi filma cu Teo … când am fost sunat prima dată, în preajma Crăciunului, și am fost întrebat dacă îmi doresc să facem treaba asta împreună, m-am bucurat foarte mult. Eu cu Teo ne cunoaștem de 20 de ani, adică pentru noi nu a fost prima întâlnire pe 5 ianuarie 2015, ci ne cunoșteam cu mult timp înainte… mai exact, când aveam eu 14 ani și jumătate; am petrecut atunci o primăvară împreună, în același loc, pe litoral. Eram cazați la același hotel, Teo avea emisiune, iar eu program artistic acolo… Am intrat într-o <nouă lume>, și nu mi-a fost teamă să învăț și, în plus, nu mi-a fost atât de greu pentru că Teo nu m-a pus niciodată într-o postura nepotrivită. Atunci când un om este atent cu tine și te face să te simți bine, nu ai temeri. Respecți valoarea omului de lângă tine dar, în același timp, acesta te face să înțelegi că și tu poți ajunge foarte departe”, spunea Bursucu într-un interviu pe care ni l-a acordat în 2021.

 

VEZI ȘI: Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo:

https://www.spectacola.ro/marea-despartire-a-venit-theo-rose-sunt-principala-vinovata-vedem-ce-se-mai-poate-face-de-acum-incolo_37792.html

 

VEZI ȘI: Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”:

https://www.spectacola.ro/cearta-intre-theo-rose-si-anghel-damian-pe-mine-ma-doare-foarte-tare-cand-face-asta_37793.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel