Bursucu a rămas perplex când l-a auzit pe Jador! Ce a putut să spună când camerele de filmat erau oprite! Ce a urmat dupa șase luni părea ireal

Data publicării:
Jador, captură video Youtube/ Catalin Maruta
Descriere foto: Jador, captură video Youtube/ Catalin Maruta

Bursucu nu a avut o părere despre Jador.

Inițial, când l-a auzit cântând, Bursucu a rămas perplex!

 

„Trebuie să recunoști că noi am spus un lucru și nu s-a adeverit. Când a venit de la Puterea Dragostei și am auzit prima piesă cântată de el... am zis: „Doamne, Dumnezeule... Pe-ăsta dacă-l aude Adrian Minune... niciodată în viața lui n-ar cânta cu el. Săracul de el... Mai și suferă din dragoste...”, a spus Bursucu.

 

„Apoi, după șase luni, a venit Adrian Minune la noi și a zis: „Nu aveți și voi numărul lui Jador să fac o piesă cu el?” Mi-au căzut lentilele!”, a spus, amuzat, Bursucu la podcastul Gând la gând cu Teo Trandafir.

Jador a câștigat popularitate prin participarea sa în diverse emisiuni TV, colaborări cu alți artiști și prin lansarea de piese de succes în industria muzicală românească, în special în genurile pop și manele.

Jador, pe numele său real - Remus Ionut Dumitrache, s-a bucurat de un succes uriaș odată cu participarea acestuia în cadrul reality show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D. Cântărețul a devenit un nume cu greutate în industria muzicală autohtonă, piesele lui ajungând, imediat după lansare, pe primul loc în trendigul din România. 

 

Mai multe aici:

 

 

 

VEZI ȘI: „Ai dat, mă, la doamna Teo?” Bursucu dă tot din casă: Să preia presa! / Reacție: „Vai, dar era și diferență de vârstă!”:

https://www.spectacola.ro/ai-dat-ma-la-doamna-teo-bursucu-da-tot-din-casa-sa-preia-presa-reactie-vai-dar-era-si-diferenta-de-varsta_37797.html

 

VEZI ȘI: Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo:

https://www.spectacola.ro/marea-despartire-a-venit-theo-rose-sunt-principala-vinovata-vedem-ce-se-mai-poate-face-de-acum-incolo_37792.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel