„Secretul frumuseții este foamea”. Maria Constantin, SACRIFICII pentru o siluetă de invidiat

Data publicării:
Maria Constantin, foto Instagram
Descriere foto: Maria Constantin, foto Instagram

Maria Constantin a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a se menține în formă. 

Maria Constantin pune mare preț pe fel în care arată și nu concepe să acumuleze kilograme în plus. Artista recunoaște că se înfometează, pentru a se menține în formă. 

Maria Constantin: Cel mai mult am stat nemâncată vreo două zile! 

„Secretul frumuseții este foamea! Luasem câteva kilograme în plus la un moment dat și lumea îmi spunea că acum arăți bine, ești cu forme. Mie nu-mi place cu forme. S-a pus pe aici pe colo câte un kilogram, și nu-mi mai plăcea de mine. Nu suport să fiu grasă! Mănânc sănătos pui de la mama, nu orice porcărie. Cel mai mult am stat nemâncată vreo două zile! E dificil, dar te obișnuiești. De altfel, postul negru e bun și pentru persoanele bolnave de cancer, pentru restartarea organismului. Bei doar apă!”, a declarat Maria Constantin pentru Click!.

La ce operații estetice a apelat

Solista spune că este adepta operațiilor estetice, însă nu a apelat la prea multe intervenții. Vedeta se bucură de o moștenire genetică de invidiat și spune că deseori este complimentată pentru tenul pe care îl are la cei 35 de ani. 

„Nu sunt contra operațiilor estetice, mi-am și făcut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină s-au lăsat sânii. Mi-am pus silicoane, dar nu e nimic exagerat, nu-mi plac lucrurile exagerate. Mă mențin să nu fac riduri, lumea spune că am față de copil la 35 de ani! Mi-am mai făcut micropigmentare la sprâncene și la buze. Nici nu mă mai dau cu ruj și buzele arată foarte bine. Arăt foarte bine și nemachiată! Așa și ies ziua din casă, când nu am concerte! Nu mi-e rușine să ies nemachiată pe stradă!”, a mai spus solista pentru sursa mai sus menționată.

Are interzis de la medici să rămână însărcinată

 

După operația de augmentare mamară, artista este nevoită să aștepte un an de zile, înainte de a rămâne însărcinată.
„Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a mai spus artista pentru Click. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel