Secretul căsniciei perfecte dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Obiceiul de la care cei doi nu se abat niciodată: „Indiferent de cât suntem de ocupați...”

Data publicării:

Lavinia Pîrva a dezvăluit care este modalitatea prin care ea și Ștefan Bănică reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă, după ani de zile de relație.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au o căsnicie de invidiat, care durează deja de câțiva ani de zile. Cei doi par că au descoperit fericirea absolută, chiar dacă foarte multe voci nu le dădeau prea multe șanse la începutul relației, când artistul semna divorțul de Andreea Marin. Cu toate acestea, cei doi nu au ascultat gura lumii și și-au clădit o adevărată familie, ajungând aproximativ în urmă cu șase ani și în fața stării civile, unde au spus un „Da” foarte hotărât. Totuși, faptul că flacăra iubirii este în continuare aprinsă poate ridica semne de întrebare pentru foarte multe persoane, care nu înțeleg cum reușesc cei doi să mențină echilibrul între viața de familie și carieră. În acest sens, Lavinia Pîrva a dezvăluit care este obiceiul de la care ea și soțul ei nu se abat niciodată vara, indiferent de cât de ocupați ar putea fi în perioada aceasta din an.

„Indiferent de cât suntem de ocupați, mereu ne facem vara și timp pentru vacanțe. Am fost deja plecați, vor mai urma și altele”, a declarat Lavinia Pîrva în exclusivitate pentru cancan.

VEZI și: Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri picante despre femeile din viața sa: „Au luat și de la mamele lor”

Și-au unit destinele departe de ochii lumii

Fără doar și poate, discreția este cuvântul care îi caracterizează pe cei doi. Atât Ștefan Bănică, cât și partenera sa de viață, evită adesea să vorbească despre relația lor, întrucât vor să-și trăiască povestea frumoasă departe de ochii lumii, care a venit cu diferite prejudecăți de-a lungul timpului. Tot din acest motiv, cei doi și-au dorit să se cunune într-un cadrul de poveste, dar și extrem de intim.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.”, a declarat Lavinia Pîrva pentru VIVA!, în urmă cu ceva timp.

‘’A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!’’, a completat și Ștefan Bănică la vremea aceea.

Citește și: Cea mai importantă lecție învățată de Andreea Marin de la fiica ei. Violeta, copia fidelă a vedetei: „Sunt o mare vorbăreață și în același timp ...”

Cei doi, foarte mândri de băiețelul lor

Rodul iubirii dintre cei doi este reprezentat de băiețelul acestora, Alexandru, care le-a completat viața acestora încă din prima zi de viață. Ambele vedete se consideră a fi niște părinți foarte împliniți și fericiți pentru toate momentele magice pe care le trăiesc. 

"Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec.", a declarat Ștefan Bănică. 

"Of, Doamne! Ne uimeşte în fiecare zi. Cred că o să rămân cu o față uimită mult timp de acum încolo. Am rămas blocată acolo, asta pentru că Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii.", a spus și Lavinia Pîrva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel