Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri picante despre femeile din viața sa: „Au luat și de la mamele lor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram

Ștefan Bănică Jr. a mărturisit care a fost rolul său în educația copiilor. Aflați ce are de spus despre fiul său, Radu.

A fost împreună cu mai multe femei celebre și nu îi pare rău de absolut nimic. Ștefan bănică Jr. este mândru de femeile cu care a fost până acum. Nu contează că este vorba despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin sau Lavinia Pîrva, cu care are, astăzi, o legătură de nedesprins. Cu ocazia unui interviu, artistul a vorbit despre gândurile pe care le are la adresa copiilor săi. Idealul cântărețului în ceea ce privește 

Are vorbe bune la adresa lui Radu

Artistul a vorbit despre fiul său din relația cu Camelia Constantinescu. Este vorba despre Radu, care îi seamănă leit.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în podcastul Lianei Stanciu.

Cum și-a educat copiii

Cântărețul a oferit și câteva sfaturi despre creșterea copiilor prin prezentarea propriei sale experiențe. Astfel, artistul menționează cum el, ca tată, nu a fost decât un personaj secundar în viața copiilor săi.

”Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat demult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. în același podcast, potrivit Unica.

A recunoscut de ce poartă des ochelari de soare

Vedeta a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă și a spus adevăratul motiv pentru care poartă ochelari de soare atât de des. Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că are zile când se trezește cu ochii umflați. 

”Am zile când am ochii umflați, pur și simplu umflați, mai ales de dimineață. Dacă mă duc la o emisiune dimineața, uneori port ochelari sau port ochelarii de vedere când e cazul. Dacă ești cu ochii umflați și vrei să pui o poză în care vrei să promovezi ceva, uneori îți mai faci la ochi (n.r. editezi fotografia) că e normal, e firesc”, a spus cântărețul, în cadrul podcastului Magic Life.

Cât despre stilul de viață, artistul recunoaște că nu face sport și nici nu are o alimentație anume.

”Nu e vorba de mâncat… Nu fac nimic, eu nu fac sport. Mă întrețin și cred că e important pentru mine. Da, sunt exigent cu mine și nu îmi place să dau sfaturi. E respectul față de public și condiționările pe care ți le pui singur. Dacă n-ai mai apărea pe scenă… Un artist care se urcă pe scenă are respect față de ceea ce face, față de el însuși și față de cei care vin la spectacolele lui. Și atunci te auto-obligi să păstrezi o anumită rigoare”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., în același podcast.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel