Cea mai importantă lecție învățată de Andreea Marin de la fiica ei. Violeta, copia fidelă a vedetei: „Sunt o mare vorbăreață și în același timp ...”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin dezvăluie cum a schimbat-o fiica ei, Violeta, dar și care este visul adolescentei pentru viitor. 

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, este mama unei adolescente superbe - Violeta, fiica pe care o are din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Violeta se aseamănă cu mama sa în multe privințe, de la înălțime, atitudine, frumusețe, până chiar la zodie- amândouă fiind născute în semnul Capricornului. Deși sunt multe asemănări între ele, Andreea Marin dezvăluie că fiica ei e mult mai calmă decât ea și că astfel a învățat-o și pe ea să asculte, să se calmeze și să fie mai atentă în jur. 

 

„Să ascult. Sunt o mare vorbăreață și în același timp un om foarte energic. Un om care e într-o continuă întrecere între rapiditatea vorbelor și cea a faptelor. Copilul meu m-a învățat să mă domolesc și să ascult.”, a declarat Andreea Marin, potrivit Catine.ro.

Violeta nu își dorește să-i calce pe urme mamei sale


Violeta este deja o adolescentă care întoarce priviri și ar putea, cu succes, să urmeze o carieră artistică, la fel ca tatăl ei, sau una în televiziune, asemenea mamei sale. Însă tânăra are propriile idealuri și se pregătește temeinic să devină avocat. 

 „Nu, deși are calități asemănătoare, ne asemănăm foarte bine, însă ea se îndreaptă spre Drept acum.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 

Violeta și fratele vitreg, cei mai buni prieteni


Violeta și fratele ei mai mare, Radu Ștefan, nu doar că seamănă izbitor, dar au și o relație foarte apropiată. Andreea Marin spune că este extrem de încântată de faptul că cei doi frați sunt prieteni buni. 


„În primul rând, ei seamănă foarte bine. În al doilea rând, sunt tare frumoși împreună și e o iubire extraordinară între ei, sunt foarte legați. Se sprijină, petrec timp împreună. Nimic nu m-ar putea bucura mai mult. Și îi sprijin la rândul meu.”, a mai spus vedeta tv.

Ce înseamnă o femeie puternică pentru Andreea Marin

Andreea Marin este o femeie greu încercată de viață. A întâlnit de mică suferința, rămânând fără mamă la doar 9 ani. Au urmat apoi ani de rezistență în fața valurilor vieții. Trei divorțuri, dezamăgiri și provocări pe care vedeta a reușit să le treacă cu capul sus. Cu toate astea, fosta prezentatoare TV spune că forța unei femei nu constă în abilitatea de a face lucruri sau bani, ci în echilibrul dintre feminitate și toate celelalte lucruri pe care trebuie să le facă. 


„O femeie puternică nu e doar cea care reușește să facă multe lucruri singură sau să facă bani. O femeie puternică e și cea care găsește un echilibru între feminitate și celelalte realizări ale ei. Cred că acesta e cel mai greu lucru de realizat.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel