Ce religie are Mihaela Rădulescu după ce s-a botezat a doua oară

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ mihaelaradulescuschwartzenberg
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ mihaelaradulescuschwartzenberg

Care este numele primit în urma celui de al doilea botez. Mulți nu cunosc acest aspect despre Mihaela Rădulescu.

Se poate afirma că Mihaela Rădulescu (53 de ani) este o femeie împlinită în toate aspectele vieții, dar destinul a pus-o adesea la încercare. În trecut, prezentatoarea TV a adoptat o altă credință și a experimentat un ritual de botez, făcând acest lucru în numele fiului său și al dragostei.

Care este credința lui Mihaela Rădulescu?


De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a avut trei căsnicii nereușite: cu Bogdan Rădulescu, Stefan Banică și Elan Schwartzenberg, cu care are un fiu pe nume Ayan. Ulterior, ea a avut o relație timp de 6 ani cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", trăind o poveste de iubire pasională și plină de peripeții, care s-a încheiat în 2014.

Cu toate acestea, în numele iubirii și al fiului său, în 2004, chiar dacă era căsătorită cu Elan Schwartzenberg, iar fiul lor s-a născut în Tel Aviv și nu avea statut de evreu, vedeta a renunțat la religia sa și a făcut un ritual de botez. Astfel, acum mai bine de 13 ani, Mihaela Rădulescu a trecut de la credința ortodoxă la iudaism. Prin urmare, la al doilea ritual de botez din viața ei, vedeta a primit numele de Judith.

 

De asemenea, numele de Judith nu este trecut în documentele oficiale. Încă de la acea vreme, prezentatoarea spunea că nu are relevanță religia pe care o practică și este convinsă că Divinitatea iubește pe toată lumea.

„Nu contează religia. Am făcut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statutul de evreu, pe care nu-l putea căpăta decât prin trecerea mea la religia mozaică. Pentru acest lucru mi-am depus un dosar în urmă cu doi ani, am urmat niște cursuri și abia în acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am învățat să vorbesc ebraică. Cu scrisul e mai greu…Am decis ca eu să-l învăț limba română pe Ayan, iar Elan, ebraică”, mărturisea Mihaela Rădulescu, în 2004, conform Click.

 

Mihaela Rădulescu putea face parte din filele istoriei

Laura Duță, realizatoarea emisiunii „Culisele justiției” de la DC News și DC News TV, a spus că mărturia Mihaelei Rădulescu ar fi putut fi o pagină de istorie, nefiind, sub nicio formă, un subiect de cancan.

„Am dorit să discutăm inclusiv cu Mihaela Rădulescu. I-am aflat numărul de telefon, am apelat-o în mai multe rânduri, i-am trimis și un mesaj pe care știu că l-a citit, însă nu mi-a răspuns niciodată. I-am zis cine sunt și că îmi doresc ca atunci când va fi în țară să avem o discuție despre ce cunoaște ea. Voiam să o audiez în calitate de martor”, a zis generalul Cătălin Ranco Pițu la DC News și DC News TV.

 

 

Vezi și: Revoluția din 1989. Generalul Ranco Pițu: Am vrut să o audiem și pe Mihaela Rădulescu. Nu mi-a răspuns niciodată, deși mi-a citit mesajul

Vezi și: „Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme”. Mihaela Rădulescu, drama care i-a marcat viața

Vezi și: Ovidiu Buta le face praf pe divele României. Ce spune celebrul stilist despre Andra, Delia și Andreea Marin: „Nu e nimeni Madonna în România”

Vezi și: „El forțează tinerețea!”. Cătălin Botezatu, despre cum se îmbracă cele mai importante personaje din fotbalul românesc

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel