Revoluția din 1989. Generalul Ranco Pițu: Am vrut să o audiem și pe Mihaela Rădulescu. Nu mi-a răspuns niciodată, deși mi-a citit mesajul

Data publicării:
Mihaela Radulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Radulescu, foto Instagram

La Revoluția din 1989, a murit și jurnalistul francez Jean Louis Calderon. 

Într-o fotografie, Mihaela Rădulescu apare stând în genunchi, alături de mai mulţi jurnalişti străini la catafalcul cameramanului francez Jean Louis Calderon.

Cătălin Ranco Pițu, procuror militar șef al Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din martie 2020, a spus că și-ar fi dorit să o audieze și pe Mihaela Rădulescu, în calitate de martor. Vedeta însă nu a răspuns niciunei solicitări.

„Am dorit să discutăm inclusiv cu Mihaela Rădulescu. I-am aflat numărul de telefon, am apelat-o în mai multe rânduri, i-am trimis și un mesaj pe care știu că l-a citit, însă nu mi-a răspuns niciodată. I-am zis cine sunt și că îmi doresc ca atunci când va fi în țară să avem o discuție despre ce cunoaște ea. Voiam să o audiez în calitate de martor”, a zis generalul Cătălin Ranco Pițu la DC News și DC News TV.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel