Scenaristul Bogdan Ficeac, noutăți din culisele filmului „La Snagov”. Ce spune despre „Macarena”, piesa Erikăi Isac /video

Data publicării:
 Bogdan Ficeac/ captură video Youtube, DC News
Descriere foto: Bogdan Ficeac/ captură video Youtube, DC News

Scenaristul Bogdan Ficeac a fost în platoul DC News, alături de jurnalistul Val Vâlcu,  pentru a dezvălui informații despre producția cinematografică „La Snagov”.

Pe data de 15 martie va avea loc premiera filmului „La Snagov”, regizat de Cristian Comeagă, după scenariul lui Bogdan Ficeac. Producția cinematografică își propune să aducă în fața publicului larg situația actuală în care România se află, mai ales acum, când suntem în plin an electoral. Acesta își propune să arate anumite „jocuri” politice care se fac într-o campanie electorală, unde fiecare candidat își dorește supremația. Cu mai multe informații despre film a venit chiar scenaristul Bogdan Ficeac, în platoul DC News.

„E un film artistic și se ocupă de campaniile prezindențiale, am zis că e un moment bun în acest an să lansăm și un film de genul acesta. Filmul se numește La Snagov, pentru că acolo, într-o vilă, se întâlnesc diverse personaje, care, de regulă, merg pe principiul „Nu contează ce se votează, contează ce am hotărât noi aici”. Reprezintă mediul de afaceri, Serviciile Secretete, presă, politicienii, fiecare cu soțiile, o întâlnire informală.”, a declarat scenaristul Bogdan Ficeac, într-o emisiune difuzată la DC News.

Citește și: Florin Salam, reținut de poliție pentru 24 de ore. Noile acuzații care i se aduc cântărețului

Nu este primul film de acest gen

Mai mult, cunoscutul scenarist spune că nu se află la primul proiect de acest gen, care dezbate o astfel de tematică. 

„Oamenii vin, discută, se mai ceartă pe principii, fiecare are principiul lui, fiecare dorește să aibă o bunăstare, pentru asta se zbate lumea în politică. Nu vrem să dezvăluim prea mult. Eu am mai scris scenariul unui film regizat de Marius Barna, care a avut premiera anul trecut, era o altfel de acțiune, dar tot în mediul acesta, a politicienilor.”, mai spune ea. 

VEZI și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Bogdan Ficeac, părere despre piesa Macarena, a Erikăi Isac

Acesta a continuat prin a vorbi despre importanța introducerii anumitor documentare, proiecte cinematografice și în școli, acolo unde tinerii ar avea extrem de multe lucruri de învățat și de asimilat din ele. În final, acesta și-a spus și o părere scurtă cu privire la melodia controversată a Erikăi Isac, Macarena, care a generat sute de reacții, unele pozitive, iar altele negative.

„Între timp, am mai făcut 3 documentare cu Nicolae Mărgineanu, încă 2 filme documentare cu Marius Barna. Ar trebui introduse în școli. Eu am făcut la un moment dat un documentar cu Marius Barna „Lovesc, deci exist”, pe violență. Oarecum pornind de la teza mea de doctorat în sociologie, care era pe violență.

La celebra Macarena și toată vâlva, cred că a rezumat foarte bine fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române și sunt de acord cu el, e o concupiscență gregară, oarecum filistină.”, a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea, replici tăioase către Cătălin Zmărăndescu: „E contrat principiilor noastre de sportivi”. Acuzațiile pe care i le aduce



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel