Florin Salam, reținut de poliție pentru 24 de ore. Noile acuzații care i se aduc cântărețului

Data publicării:
Florin Salam/ captură video Youtube
Descriere foto: Florin Salam/ captură video Youtube

Florin Salam are din nou probleme cu legea.

Probleme se țin lanț de Florin Salam, care a ajuns, din nou, în vizorul autorităților. De-această dată însă, manelistul a fost și reținut pentru 24 de ore, după ce i s-au adus mai multe acuzații. Concret, acesta a fost ridicat de acasă în decursul zilei de joi dimineața, 14 martie, fiind acuzat de înșelăciune.

Există trei mărturii pe numele său, de la trei persoane diferite care susțin faptul că l-ar fi plătit pe acesta pentru a-i onora cu prezența sa la anumite evenimente private, însă manelistul nu și-ar mai fi făcut apariția, rămânând, însă, și cu banii primiți de la păgubiți. Suma totală pe care ar fi încasat-o cunoscutul cântăreț, fără să fi sărvârșit vreun serviciu, se ridică la 18 mii de euro, informează autoritățile. 

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, anunţă Poliția Capitalei.

Te-ar putea interesa și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Florin Salam, reținut de poliție

Așadar, în urma acuzațiilor primite și perchezițiilor realizate la domiciliul artistului, autoritățile au decis să-l rețină pe acesta timp de 24 de ore. Florin Salam nu se află la prima cercetare penală. La începutul acestui an, artistul a fost acuzat că ar fi agresat o tânără în camera unui hotel, urmând ca mai apoi, la o lună distanță, să fie din nou acuzat de înșelăciune, exact ca în cazul de azi. Dacă atunci, artistul a fost lăsat să plece acasă, de data aceasta, autoritățile au decis să-l rețină pentru 24 de ore. 

„Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: „Soțului meu îi place să stea cu mai multe domnișoare”. Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam. Cum face față geloziei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel