Scena din „Clanul” care a pus-o în dificultate pe Theo Rose: „Nu m-am oprit de plâns între duble. Aveam o stare de greață continuă”

Data actualizării: | Data publicării:
Anghel Damian, Theo Rose, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Anghel Damian, Theo Rose, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar

Theo Rose, dar și Anghel Damian au vorbit despre complexitatea rolului pe care artista îl interpretează în Clanul, serialul de pe Pro TV.

Theo Rose a uimit pe toată lumea cu calitățile actoricești de care a dat dovadă în serialul Clanul, de pe Pro TV. Chiar dacă a fost la prima sa experiență de acest gen, celebra cântăreață a intrat perfect în pielea personajului ei, care este unul extrem de complex, și a reușit să evolueze extrem de mult pe parcursul celor patru sezoane. Totuși, dacă acum cei din echipă îi sunt ca o familie, la început, artista povestește că i-a fost extrem de greu să se integreze în peisaj și să nu simtă remușcări pentru faptul că este acolo, pe platourile de filmare.

„M-am simțit vinovată că sunt acolo, am fost tot timpul conștientă că sunt atâția tineri care își doresc să facă asta și că probabil la mine o fi contat și fața, backgroundul, dar m-au ajutat foarte tare ei, echipa să depășesc etapa asta, colegii actori, e foarte important să te ajute să te integrezi. Eu nu făcusem parte din lumea asta deloc, nu cunoșteam pe nimeni, nu luasem contact cu ei, atitudinea mea a fost una umilă și ei m-au ridicat. Domnul Mihăiță m-a ajutat foarte mult, îmi spunea „Cum ai făcut acolo, ai știu, bravo”, au contat mult astea pentru mine.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar.

VEZI și: Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Cel mai greu moment de pe platourile de filmare

A fost și o scenă care pe cât de grea a fost de realizat, pe atât de satisfăcătoare a fost în final, povestește Theo Rose, care spune că acest moment l-a simțit când era însărcinată în șapte luni de zile.

„Cea mai bună secvență a ei din Clanul a fost în perioada în care era gravidă și treaba asta s-a întâmplat, pentru că în momentul ăla renunți la partea aia de ego care te face să patinezi, să fii nesigur și îmi aduc perfect aminte ziua. Era în luna a șaptea.”, a declarat și Anghel Damian.

„Îmi fusese rău în dimineața aia și se pusese problema să anulăm ziua de filmare, nu puteam, aveam o stare de greață continuă. Nu am vrut să anulăm ziua de filmare, pentru că nu aveam nicio garanție că voi fi mai bine. A fost pentru prima dată când am simțit că fac actorie, am reușit să accesez emoțiile mele profunde în raport cu textul pe care îl aveam. Noi tragem mai multe duble, eu nu m-am oprit de plâns între ele, Anghel venea să se asigure că sunt ok.”, a continuat artista.

Citește și: Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Anghel Damian, despre „Vera”

În final, Anghel Damian a dezvăluit și câteva informații despre „Vera”, personajul pe care Theo Rose îl interpretează în film. Astfel, regizorul serialului de pe Pro TV spune că una dintre fricile sale a fost aceea că nu ar putea ține departe acest personaj de un clișeu, lucru care i-a reușit.

„Personajul e de o foarte mare complexitate, vorbim de cineva care e crescut pe stradă și are toate libertățile. Este fiica lui Bebe Măcelaru, asta are o greutate, e foarte multă genetică în acest personaj, nu poți să transformi acest personaj într-un clișeu, să fie fata frumoasă care se îndrăgostește. Acolo sunt multe păcate, iar lucrurile astea trebuie să fie exploatate. Orice serial bun are niște personaje gri, nu albe sau negre.”, mai spune Anghel Damian.

VEZI și: Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu în serialul Clanul: „Am fost stresată”. Ce face actorul înainte de fiecare sărut



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel