Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu în serialul Clanul: „Am fost stresată”. Ce face actorul înainte de fiecare sărut

Data publicării:
Theo Rose,Denis Hanganu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose,Denis Hanganu, sursa foto Instagram

Theo Rose le-a povestit fanilor săi cum decurg scenele de amor pe care le are în serialul de pe Pro TV, alături de Denis Hanganu.

Serialul Clanul, de pe Pro TV, a adus în atenția publicului o serie de actori consacrați, cu zeci de roluri la activ, dar și anumite personaje celebre din România, care nu au studii în acest domeniu. Theo Rose este un exemplu foarte bun în acest sens, cântăreața aflându-se la primul său proiect de acest gen. Cu toate acestea, chiar dacă nu se visa actriță, solista se descurcă exemplar și i-a uimit foarte tare pe colegii săi mai experimentați. Mai mult, rolul primit de vedetă este unul destul de complex, dar și cheie pentru serialul fenomen, unde „Vera”, personajul pe care-l interpretează în film, trăiește o poveste de dragoste interzisă cu Tudor, Denis Hanganu.

Astfel, fanii au fost extrem de curioși să afle cum au decurs scenele intime dintre cei doi, ținând cont că artista are o relație cu Anghel Damian, producătorul filmului, dar și un copil. Vedeta a dezvăluit propria experiență, povestindu-le fanilor cum a perceput ea aceste scene cu atingeri tandre și săruturi.

„N-am zis niciodată aici ce cred despre Denis. Pe la interviuri ne întreabă cum a fost să filmăm scenele de amor sau cele cu săruturi. La început am fost și eu stresată pentru scenele alea dar vă spun cinstit, am avut noroc de un partener de joc extraordinar de bun și responsabil. Denis e un om cald și își tratează cu atâta seriozitate muncă, încât nici n-am simțit diferența dintre scenele care își propuneau să ne stânjenească și cele de dialog.

Denis se spală pe dinți înainte de fiecare secvență care presupune săruturi ( poate râdeți, dar e o condiție esențială ca secvență să iasă bine), întreabă întotdeauna dacă mă simt confortabil cu ce se întâmplă și mă protejează și ajută pe set.
Ca telespectator cred că Denis a făcut performanță în Clanul și abia aștept să-l mai văd și în alte producții.
Mulțumesc, Deni!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Câte zile filmează actorii pentru doar un sezon din „Clanul”

Și, dacă ești curios să afli detalii inedite din culisele celui mai îndrăgit serial al momentului actual, Denis Hanganu, unul dintre actorii principali, ne-a făcut în exclusivitate o serie de mărturisiri importante despre această producție. Astfel, chiar dacă fanii vor putea urmări doar 13 episoade pe micile ecrane, ca acestea să fie posibile, actorii filmează undeva la 100 de zile, ne dezvăluie el. 

„La noi un sezon durează 100 de zile de filmare, ori patru sezoane e ceva, plus perioada de dintre, interviuri, comunicare, se adună lucruri. Sigur ne vom revedea cu o parte dintre ei pe scena teatrului, iar cu ceilalți probabil în alte proiecte.”, ne-a mai dezvăluit Denis Hanganu. 

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Denis Hanganu pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel