Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose și Anghel Damian
Descriere foto: Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian se ceartă.

Desigur, sunt certuri normale, ca în orice cuplu. Theo Rose a zis, amuzată, că Anghel Damian se ceartă... „intelectual”.

 

Întrebată dacă se întâmplă să mai fie furioasă pe partener, Theo Rose a zis: „Se mai întâmplă. Ne mai înfuriem și noi. Este foarte special când se întâmplă așa pentru că suntem foarte asemănători. Avem aceleași mijloace prin care lucrăm. Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce. N-am pățit niciodată așa să se întâmple lucrurile în oglindă, așa cum se întâmplă acum.

Dar asta ne și ajută foarte mult. Ne ajută să ne descoperim. Ne amuzăm tot timpul. De fiecare dată când ne certăm ne dăm seama cât de mult semănăm. Nu este o ceartă cu înjurături și jigniri. Anghel se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Este greu să-i faci față când te cerți cu el. Este un teren pe care eu abia acum încep să-l stăpânesc”.

 

Anghel Damian a zis că dintre ei doi, el este cel care își exprimă cel mai ușor afecțiunea în relație.

 

Întrebată cine oferă mai mult sprijin emoțional, Theo Rose a zis: „Tot el. Dar și eu încerc să fac același lucru, dar mereu când o face el pentru mine arată altfel. Pare că este mult mai mult ce face el”

 

La doar 26 de ani, Theo Rose este cunoscută de o țară întreagă. Azi ne-a spuns care au fost cele mai delicate momente din cariera ei care a început încă de la 13 ani! Ce opțiuni regretă și cum i-au influențat ele parcursul pe scena muzicală românească? Am aflat astăzi. Jumătatea ei, Anghel Damian, a spus la ce a fost nevoit să renunțe după nașterea copilului lor, dar a dezvăluit și câteva secrete din culisele unuia dintre cele mai apreciate seriale românesti – Clanul.

 

CITEȘTE ȘI: Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre nunta lor! Cadoul care a dat-o pe spate pe artistă / video

 

Vedeți mai multe în podcastul Fain și Simplu cu Mihai Morar:

 

 

 

VEZI ȘI: Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo:

https://www.spectacola.ro/marea-despartire-a-venit-theo-rose-sunt-principala-vinovata-vedem-ce-se-mai-poate-face-de-acum-incolo_37792.html

 

VEZI ȘI: Dieta de la care poți să mori mai repede. Risc cu 91% mai mare de deces cardiovascular:

https://www.spectacola.ro/dieta-de-la-care-poti-sa-mori-mai-repede-risc-cu-91prc-mai-mare-de-deces-cardiovascular_37791.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel