Scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu ia amploare. Gestul făcut de artist, care s-ar putea să-l coste scump: „Aștept să văd cum poate justifica”

Data publicării:
Constantin Enceanu, Niculina Stoican, sursa Facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, sursa Facebook

Constantin Enceanu nu a participat la unul dintre spectacolele susținute de Ansamblul folcloric „Maria Tănase”, iar acum trebuie să-și justifice absența în fața superiorilor săi.

Conflictul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican pare să ia o nouă amploare. După ce artistul s-a plâns recent de faptul că nu a fost avansat în funcție de 18 ani de zile în cadrul Ansamblului folcloric „Maria Tănase”, acolo unde este angajat și Niculina Stoican este manager, acesta se pare că a refuzat să participe la ultimul spectacol organizat de instituție. Artista spune că nu a fost înștiințată de către acesta cu privire la absența sa, astfel încât vedeta spune că doar un act ar putea justifica gestul făcut de interpretul de muzică populară. 

„Doamne ferește, nu se pune problema să nu fie invitat. El la spectacolul instituției nu trebuie să fie invitat. El este angajatul instituției și se prezintă la spectacole ca orice alt angajat. E adevărat că este pionul nostru principal.

Nu am primit niciun fel de justificare. Nici eu, nici șeful lui de secție. Aștept să văd cu ce document poate justifica această lipsă de la evenimentul instituției. Nu știu ce document poate fi atâta timp cât a avut eveniment în altă parte.

Eu, în calitate de manager, nu pot să-mi dau cu părerea decât cu documente justificative”, a declarat Niculina Stoican potrivit starpopular.

VEZI și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să-ți cânte Constantin Enceanu la un eveniment: „Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă”

„Toate spectacolele sunt importante pentru instituție”

Faptul că a lipsit nejustificat de la un spectacol nu va fi scuzat de către nimeni, în lipsa unui motiv bun, mai dă de înțeles Niculina Stoican. Aceasta spune că toți artiștii Ansamblului sunt obligați să participe la toate momentele artistice, întrucât pe baza lor își încasează și venitul lunar. 

„Nici șeful lui de secție, nici eu, nu am primit de la el niciun fel de telefon, avertizare, absolut nimic. Probabil că el are o justificare, este un om matur, aștept să văd. Toate spectacolele sunt importante pentru instituție, noi suntem bugetari, primim bani de la stat și fiecare eveniment trebuie tratat ca un ordin de serviciu.”, a continuat Niculina Stoican.

Citește și: Nou scandal în lumea muzicii populare. Constantin Enceanu și Niculina Stoican au ajuns la cuțite: „Așteptăm decizia instanței”

Cei doi se judecă în instanță

Conflictul dintre cei doi a început în momentul în care Constantin Enceanu și-a dorit să meargă direct în instanță, pentru a rezolva presupusa nedreptate care i s-a adus de către superiorii săi. Acum, artista așteaptă să vadă ce decid judecătorii, pentru a vedea ce pas să facă pe mai departe.

”Eu nu cred că sunt tensiuni, el a avut un punct de vedere pe care i-l respect, a acționat instituția în instanță… iar eu, ca manager, aștept decizia instanței, abia apoi pot să fac declarații de presă. Eu nu consider că am o tensiune cu el. El este colegul meu, dintotdeauna a fost și așa va rămâne, dar din poziția de manager consider că asta este atitudinea pe care trebuie s-o am.”, a mai spus Niculina Stoican pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Gheorghe Turda, critici dure la adresa Elenei Merișoreanu. De la ce a pornit totul: „Ce exemplu le dăm noi tinerilor”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel