Câți bani trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să-ți cânte Constantin Enceanu la un eveniment: „Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă”

Data publicării:
Sursa foto: Consatntin Enceanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Consatntin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu a dezvăluit care este tariful pe care-l cere pentru nunți. 

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă se apropie de vârsta de 60 de ani, artistul se menține într-o formă fizică de zile mari, lucru care-l ajută să onoreze, în continuare, extrem de multe evenimente private. Cererile sunt foarte multe, confirmă artistul, care și-a dezvăluit și suma de bani pe care o cere pentru o astfel de prestație. Așadar, dacă și tu îți dorești un moment de muzică populară foarte special, vei primi și factură, mărturisește solistul, care spune că nu a cântat niciodată la negru. Cu toate acestea, trebuie să știi că suma este pentru doar 45 de minute de show, întrucât Constantin Enceanu nu va cânta întreaga noapte.

”Cine dorește să îi cânt la nuntă să mă sune și discutăm. Nu cer foarte mult. Nu e nimic de ascuns, doar le dau factură, chitanță, nu cânt la negru, nici n-ai cum, nu merge. Nu am însă un tarif negociabil.

Cer 1.500, 1.700 sau 2.000 de euro, în funcție de distanță, dacă e departe de casă. Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă. În străinătate, nu mă mai duc, nu am timp, am deja foarte multe evenimente, aici, în țară. Merge bine, ca în ultimii 20 de ani”, ne-a declarat artistul, pentru Playtech Știri.

Citește și: Câți bani încasează Irina Loghin și Marina Voica la o nuntă în 2023. Nu se aștepta nimeni la acest tarif

Constantin Enceanu, prezent și pe litoral

Chiar dacă are agenda plină de evenimente, Constantin Enceanu este prezent și pe litoralul românesc, acolo unde solistul încearcă să acopere mai multe stațiuni, în doar două zile. Chiar dacă oboseala este și ea pe măsură, artistul merge cu inima deschisă aici, întrucât spune că sălile de spectacole sunt pline, ca de fiecare dată.

„Merg, da, și la aceste spectacole, de la malul mării, să știți că vin foarte mulți spectatori. Eu însă nu cânt seară de seară, merg doar două zile pe săptămână, atât pot merge pe litoral. În aceste zile, facem toate stațiunile.

Mergem la Techirghiol, la Eforie Nord, la Saturn, la Neptun, mai sunt câteva teatre de vară, care stau picioare, mulțumim lui Dumnezeu!”, a precizat artistul, conform aceleiași surse.

Te-ar putea interesa și: Cea mai mare sumă de bani primită de Maria Cârneci la un eveniment: „Oamenilor le-a plăcut, m-au cinstit, am mai făcut și o dedicație”

Artistul nici nu vrea să audă de pensie

Chiar dacă se apropie de vârsta de pensionare, Constantin Enceanu spune că nici nu-și dorește să audă de acest lucru. Domeniul în care activează îl ajută însă în a rămâne în atenția publicului atât cât își dorește, ceea ce pare a fi pe placul artistului care nu-și dorește să renunțe prea curând la microfon.

”Sunt încă angajat. Mai am până să ies la pensie. Nici nu-mi doresc, încă mai am multe de spus. Unii artiști mor pe scenă, așa s-a întâmplat și cu Maria Lătărețu, dar și cu Stela Popescu. Actrița suferise deja accidentul vascular, când venise la acea gală. Asta e profesia, cânți până când mori pe scenă!”, a mai adăugat artistul, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre Maria Ciobanu, stabilită în America: “Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel