Gheorghe Turda, critici dure la adresa Elenei Merișoreanu. De la ce a pornit totul: „Ce exemplu le dăm noi tinerilor”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto

Gheorghe Turda a lansat o serie de critici la adresa Elenei Merișoreanu.

Gheorghe Turda va împlini în curând vârsta de 75 de ani, iar cu această ocazie, pe 5 martie, acesta va organiza un spectacol pe scena Sălii Radio. Interpretul de muzică populară va avea alături de el mai mulți invitați speciali. Cu toate astea, sunt și foarte mulți colegi de breaslă pe care nu a vrut să îi invite. Printre aceștia se numără și Elena Merișoreanu.

Gheorghe Turda, critici dure la adresa Elenei Merișoreanu

Într-un interviu recent, Gheorghe Turda e explicat motivul pentru care nu a invitat-o și pe Elena Merișoreanu la evenimentul aniversar.

„Este un moment mai special, 75 de ani. Ce am acumulat într-o carieră de 55 de ani, acum voi dărui încă o dată marelui public, tot ce am acumulat ca artist, într-o viață de artist. Vor fi invitați mulți, prieteni de-ai mei din generația mea de artiști Florin Georgescu, Gheorghe Roșoga, Daniela Condurache, Ovidiu Lipan Țăndărică. Va fi un moment mai special cu nepotul meu care are șapte ani. Ovidiu va fi profesor pentru nepotul meu. Va fi o secvența mai parte pe scenă.Nici ei nu m-au invitat pe mine. Nu mă interesează. Eu i-am spus Lenuței (nr. Elena Merișoreanu), cum îi spun eu, că dacă este în voce o primesc, dacă este în voce. Nu știu dacă a aflat sau nu ", a declarat Gheorghe Turda în exclusivitate pentru Antena Stars.

Reacția Elenei Merișoreanu, în urma criticilor făcute de Gheorghe Turda

Elena Merișoreanu a făcut primele declarații, în urma criticilor primite din partea colegului său de breaslă.

„Să știi că el a imprimat CD-ul asta pe care îl scot acum. Dacă voiam să mă duc la spectacol, aveam trei locuri unde să mă duc acum de Dragobete. Ce să mai vorbesc? Faptul că el da asemenea declarații, el se uită că are o vârstă, trebuie să îmbătrânească frumos, acesta este rolul nostru, ce exemplu dăm noi tinerilor care vin din urmă? Nu sunt de acord cu treaba asta. Depinde cine vorbește, soțul meu are o vorba: <>. Să spui tu că ai 600 de cântece la radio, nimeni din toată istoria folclorului, am studiat treaba asta, am vorbit cu mari muzicieni, cu profesori și au spus că nu au existat, nu ai cum să imprimi, îți trebuie vieți să imprimi asemenea piese.", a declarat Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Gheorghe Turda, motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu

Gheorghe Turda a recunoscut s-a implicat foarte mult în acest eveniment, pentru că își dorește ca totul să fie conform așteptărilor. 

„Muncesc foarte mult pentru acest spectacol. Vor fi, lângă mine, pe scenă, marele tenor Florin Georgescu, pe care americanii îl numiseră micul Pavarotti, Gheorghe Roșoga, Daniela Condurache, Marian și Lorraine Baicu, dar și mulți alți artiști talentați. Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică va face o demonstrație profesor-elev, cu nepotul meu, în vârstă de 7 ani, care cântă nemaipomenit la tobe. Țăndărică este îndrăgostit de el, la cât este de talentat”, a spus artistul.

Gheorghe Turda a dezvăluit motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu.

”Deja au apărut niște comentarii, din partea unor clevetitori, că am invitat pe unii, că nu i-am invitat pe alții. De ce să îi invit pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic? N-au nicio legătură cu valoarea lui Turda, cu valoarea mea, de niciun fel.

Eu îmi fac concertul meu aniversar alături de colegii mei de generație. Să nu uităm că la spectacolul aniversar ”Ciocârlia 70”, ansamblul reorganizat de mine, Lupu Rednic nu m-a invitat, și doar el era organizatorul, așa că eu de ce l-aș invita? Ei și-au făcut concertele lor și nu m-au chemat. Asta el. Fiecare pasăre pe limba ei piere!”,a declarat solistul Gheorghe Turda pentru Impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel