Scandal uriaș în tabăra Faimoșilor la Survivor All Stars. Alexandra Duli și Maria Chițu și-au aruncat replici tăioase

Data publicării:

Tensiunile de la Survivor All Stars au atins cote maxime la echipa albastră.

Dorința de a câștiga proba pentru provizii și de a se bucura de o masă delicioasă pe bază de fructe de mare i-a făcut pe concurenții de la Survivior All Stars în ediția de pe 19 martie să dea tot ce e mai bun pe traseu, pentru a câștiga, astfel, proba de recompensă. Din cauza viziunilor și perspectivelor diferite, s-au încins destul de tare spiritele și în tabăra Războinicilor, unde mai multe concurente se plângeau de faptul că se așteptau ca proba să aibă inclusă și un tobogan de apă, lucru care le-ar fi favorizat. Alexandra Duli a intervenit însă, spunându-le acestora să se concentreze pe momentul prezent, moment în care a izbucnit o întreagă dispută.

„De ce tot vă gândiți la tobogan? Vă gândiți la ceva care nu se va întâmpla. Nu se poate întâmpla, dacă ăsta e jocul.”, le-a spus Alexandra Duli colegelor sale. 

„Și de mine te iei, suntem și noi frustrate.”, a declarat și Maria Chițu.

„Eu ți-am spus doar ce am văzut, atât. Nu a fost despre tine vorba. Te enervezi pe mine că nu ai dat bine? E problema ta.”, a adăugat Duli.

„Mă lași să vorbesc?”, a continuat Maria.

„Nu ți-a zis nimeni să taci din gură.”, i-a răspuns răspicat colega sa. 

Te-ar putea interesa și: Zanni îi face praf pe Războinici, după ce au votat-o pe Oana Ciocan către eliminare. Acuzațiile dure aduse de Faimos

Robert, dezamăgit de atitudinea fetelor

Robert s-a arătat a fi extrem de dezamăgit de atitudinea fetelor din echipa sa, care nu și-au făcut niciun fel de strategie și au lăsat orgoliul să primeze. Această lipsă de comunicare le-au adus multiple erori pe taseu și i-au îndepărtat treptat de câștig.

„Vă grăbiți, vă aruncați numai orgolii, asta e greșeala voastră. Noi am vorbit între noi ca băieții înainte să vedem pe cine luăm, iar voi nu, ați zis că vorbiți acolo. Uite ce se întâmplă când vorbim aici.”, spune Robert.

„Am zis că ne ascultăm, dar nu ne-am ascultat. Și tu, Ștefania, ai greșit aici”, a completat și Alexandra Duli.

„Ce mă oftic”, a adăugat și Alex Delea. 

Pe aceeași temă: Tensiuni uriașe între Sorin și Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars: „Deja mă calci pe coadă. Vreau să văd bărbăție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel