Elena Merișoreanu, dezvăluiri neștiute despre relația cu soțul său. Artista recunoaște că a fost înșelată: “Am plecat și eu vreo 6 luni de acasă”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit cum a aflat de infidelitatea soțului său. 

Astăzi, 21 mai, Elena Merișoreanu își sărbătorește onomastica. Artista a mărturisit că se află la Roma, acolo unde va susține un concert, pentru românii din diaspora. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a amintit cum petrecea această mare sărbătoare în perioada copilăriei. 

Elena Merișoreanu își sărbătorește onomastica

“Eu mă bucur de sărbătoarea de Sfinții Constantin și Elena alături de 5000 de oameni, la Roma, în Italia, la Sărbătoarea românilor. Sunt cu Sofia Vicoveanca, cu Georgel Nucă. E frumos. Serbez tot prin muncă, îi distrăm pe alții, că așa trebuie.

Îmi aduc aminte când eram mică de Constantin și Elena că ne ducea mama la biserică. Acolo se punea o masă pentru copii. Era cea mai bună mâncare. Pâinea aia proaspătă și gogoșile, erau tare bune. Apoi împărțeam bomboane cu copiii pe uliță, era frumos de tot. Era altă viață.  Eu am avut noroc de când m-am născut, până la 75 de ani. Cred că Dumnezeu mi-a dat prea multe. Nici nu vreau să-i mai cer nimic. Mi-a dat și sănătate, dar nu am apreciat eu. Sunt bucuroasă că am prieteni mulți. Și în București și în provincie. Pe colegii din breaslă îi chem și la mine acasă. Eu am rămas prietenă bună cu Laura Lavric, cu Ion Bocșa, Elisabeta Turcu. Iar din generația tânără nu mai zic. Îi invit la mine și la evenimente și mereu vin. Ăștia tinerii trag cu mine, iar eu îi ajut și sunt mândră de ei. Au familii frumoase și repertoriu frumos. Îmi place să ajut tinerii și îmi sunt tare dragi ”, a declarat Elena Merișoreanu pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu, despre infidelitatea soțului

Elena Merișoreanu este împreună cu soțul ei de mai bine de 50 de ani. Artista recunoaște că nu a fost totul lapte și miere în relația lor. Îndrăgita interpretă de muzică populară a povestit că soțul său i-a călcat strâmb, însă sfaturile primite de la mama sa au ajutat-o să treacă peste.

“Cu bune, cu rele, am trecut peste toate și avem 50 de ani de căsnicie. Să nu zică lumea că am eu nu știu ce viață. A fost bine, a fost și mai puțin bine, dar am trecut peste toate. În viață trebuie să fii tolerant. Când există și copii, trebuie să fii responsabilă și conștientă că acei copii au nevoie și de tată.

Eu nu am fost o femeie neglijată. Da, recunosc, am fost înșelată, dar am fost și eu plecată mult pe afară. Plecam și câte șase luni. Dar nu mi-am făcut probleme din cauza asta. Dacă el era cum trebuie acasă, ce mai contează. El nu e proprietatea mea și nici eu a lui. Trebuie să existe înțelegere, atâta timp cât nu am dus lipsă de nimic, nu îmi fac probleme.

Așa sunt bărbații, mai calcă strâmb. Femeile sunt de vină, știi cum e, ele ridică coada. Dacă nu dau și ei curs înseamnă că sunt proști, hai să fim sinceri. Asta este, poate e la mijloc și curiozitatea. Dar cred că bărbații mai mult prețuiesc familia. Chiar dacă se mai duce și la alta, își dă seama că soția e soție și alea sunt amante.

Pe mine nu prea m-a afectat că m-a înșelat, nu pot spune că am suferit crunt. Am avut noroc de mama mea, care mi-a dat sfaturi extraordinar de bune și a avut mare dreptate cu tot. Nu am simțit nevoia să mă răzbun pe el, pentru că răzbunarea e arma prostului”, a spus artista pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel