Surpriză de proporții la Survivor All Stars. Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan

Data publicării:

Oana din echipa Războinicilor a avut parte de o surpriză impresionantă, la doar o zi după ce și-a făcut apariția în show.

În ediția Survivor All Stars difuzată pe 6 martie pe Pro TV, Oana Ciocan va avea parte de o mare surpriză. Dacă în momentul în care a pătruns în Republica Dominicană, pe 5 martie, aceasta a fost extrem de surprinsă să vadă faptul că iubitul ei, Jador, nu se mai află printre concurenți, producătorii emisiunii i-au pregătit acesteia un moment neașteptat, în care să uite de suferință și să-și aline acest dor.

„Eu sper să pot să te fac să-ți găsești echilibrul și să afli tot ce s-a întâmplat și povestea să nu se termine așa. La Survivor All Stars lucrurile au final, iar finalul acestei povești este o surpriză pentru tine și-l vei vedea chiar acum, pentru că eu o să te rog să mergi într-un loc unde vei afla tot adevărul despre ceea ce s-a întâmplat și vei afla de la cine trebuie. Este un sezon al surprizelor, nu leșini, nu se întâmplă nimic. Nu uita, Oana, am încredere în tine. Ia-ți energia de care ai nevoie acum.”, a declarat Daniel Pavel, în cadrul emisiunii Survivor All Stars. 

Citește și: De ce a refuzat Raluka să meargă la Survivor: „Am primit oferta în fiecare an”

Moment extrem de emoționant la Survivor All Stars

Reîntâlnirea dintre cei doi a fost una extrem de emoționată și chiar dacă artistul nu și-a dorit să-și arate sentimentele, acesta a recunoscut faptul că și-a ținut cu greu lacrimile în frâu.

„Când am văzut-o am vrut să nu plâng, pentru că sunt băiat, dar sunt sensibil rău. Se comportă cu mine cum se comportă tata cu mama, nu-mi spune nu niciodată.”, a declarat Jador,  în cadrul emisiunii.

„Mi-ar fi plăcut să fii și tu, cred că era mai frumos. Eu ți-am spus de când ai plecat de acasă, vreau să ții lănțișorul până vin eu acasă.”, a adăugat și Oana.

VEZI și: Dani Oțil, suspectat de Mihaela Rădulescu că ar fi înșelat-o cu Flavia, asistenta de la Neatza: „Toți o plăceam. I-am și zis că e fată mișto”

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana

În continuare, Jador i-a înmânat și o scrisoare de dragoste iubitei sale, pe care aceasta a citit-o printre lacrimi. La final, artistul i-a pus și întrebarea la care femei nu s-ar fi așteptat. 

„Eu nu sunt capabil să scot cuvinte frumoase pe gură, mi-e rușine, așa că uite foaia asta. După ce o citești, o arzi.”, a continuat Jador. 

„Femeia mea, aș vrea să-ți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum e să-ți scriu. Știi că foamea, stresul nu este o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și în sfârșit mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea, acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a înțeles să sunt un suflet care caută sufletul potrivit, pentru a-și întemeia o familie. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna.(...)”, a fost o parte din scrisoarea pe care Jador i-a dedicat-o Oanei.

„Eu te iubesc și vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o Jador.

„Normal, tu știai deja răspunsul.”, a spus Oana.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel